Αθλητισμός

Ανανέωσε με την Αγχίαλο ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος

Σε μία δύσκολη σεζόν λόγω του υποβιβασμού επτά ομάδων η Αγχίαλος κατάφερε να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΘ. Η διοίκηση έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του τεχνικού Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Εξάλλου, ο ίδιος έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, όπως την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και την προ διετίας μεγάλη πορεία στο Κύπελλο.

Τα παραπάνω αναφέρει και η διοίκησή στην ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία είναι η εξής: «Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.  Ο Θοδωρής έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας. Η άνοδος στην Α’ τοπική ως πρώτη, η πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ και η κατάκτηση του αποτελούν πλέον χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Ο σεβασμός προς το πρόσωπο του και η εκτίμηση στη δουλειά του είναι ο λόγος που αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου αποτελούσε την άμεση προτεραιότητα για παραμονή και τη νέα χρονιά».

Μετά τη συμφωνία δήλωσε έκανε και ο ίδιος ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, λέγοντας τα εξής: «Για πέμπτη χρόνια ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, με στόχο να κρατήσουμε ψηλά το προφίλ της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Παπουτσή για την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση που δείχνει στη δουλειά μου αυτή την τετραετία που βρίσκομαι στην Αγχίαλο. Οι απόψεις μας πάνω στη λειτουργία του συλλόγου συμπίπτουν οπότε ήταν εύκολο να προχωρήσουμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας».

Παρελθόν ο Λάμπρου
Η Αγχίαλος ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Λάμπρου. Αναλυτικά: «Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά ξεκίνησε με την οριστικοποίηση της παραμονής στην Α’ τοπική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στα πλαίσια αυτής λύνεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Λάμπρου. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του στη φετινή πορεία της ομάδας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε κάθε του επιλογή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το