Τοπικά

Ανακοίνωση του Δήμου Σκιάθου για ρύθμιση ΤΑΠ

Ο Δήμος Σκιάθου καλεί τους δημότες να επωφεληθούν από τη δυνατότητα υπαγωγής στην ρύθμιση του νόμου 4831/2021 άρθρο 66 του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία απαλλάσσονται από μη υποβολή ή ανακριβούς δήλωσης καταβολής τέλους ακίνητης περιουσίας ΤΑΠ.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περίπου 10 μέρες, που θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου, θα μπορούν στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου να δηλώσουν τη σωστή επιφάνεια των ιδιοκτησιών τους και να απαλλαγούν από πρόστιμα και αναδρομικές επιβαρύνσεις δημοτικών τελών για τα έτη έως και το 2019 και να πληρώσουν μικρό πρόστιμο για την περίοδο από το 2020 και μετά.

Επίσης, όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να υποβάλλουν και ηλεκτρονική δήλωση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στις ιστοσελίδες των υπουργείων Εσωτερικών (www.ypes.gr) και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (www.mindigital.gr), της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) με μεταδρομολόγηση από τη διεύθυνση tetragonika.govapp.gr. Η είσοδος στο σύστημα θα γίνεται με τους κωδικούς του taxisnet του ενδιαφερόμενου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το