Τοπικά

Ανακοίνωση ΔΑΣ ΟΤΑ “Εκφυλισμός της παράταξης «ΠΛΑΓΕΡΑΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»”

 

Η ΔΑΣ ΟΤΑ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την παράταξη «Πλαγεράς-Συνδικαλιστική Ανατροπή», με αφορμή ενημέρωση για έκταση συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αύριο Τετάρτη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έχει άραγε πάτο ο εκφυλισμός και η ανικανότητα της παράταξης «Πλαγεράς-Συνδικαλιστική Ανατροπή»; Λάβαμε σήμερα το απόγευμα, λίγες ώρες πριν κατατεθούν τα ψηφοδέλτια, το ακόλουθο μήνυμα από την απερχόμενη Πρόεδρο του Συλλόγου:


Καλούμαστε αύριο Τετάρτη 8/12 σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ με θέμα τις επερχόμενες εκλογές!!! Και αυτό την ώρα που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει εκλεγεί από την Εκλογοαπολογιστική μας Γενική Συνέλευση Εφορευτική Επιτροπή, η οποία έχει ευθύνη για όλα τα ζητήματα της διενέργειας των εκλογών και ήδη εργάζεται εντατικά για να είναι αυτές πετυχημένες.
Τι άραγε επιδιώκουν τα μέλη του απερχόμενου Προεδρείου, και μάλιστα με την άθλια μέθοδο της συνεδρίασης δια περιφοράς, μέσω sms και email; Μήπως θέλουν να παρέμβουν στο έργο της Εφορευτικής Επιτροπής και στη βούληση των συναδέλφων να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες; Που ακούστηκε συνεδρίαση του Δ.Σ όταν έχει εκλεγεί ήδη Εφορευτική και όταν όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ θα είναι και πάλι υποψήφιοι; Το θέμα των εκλογών έχει ήδη συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 16/11/2021, ενώ τα όποια διαδικαστικά ζητήματα (αποζημιώσεις, κόστος ψηφοδελτίων, κτλ) δεν απαιτούν Δ.Σ για να λυθούν.
Πραγματική κατάντια! Η παράταξη «Πλαγεράς-Συνδικαλιστική Ανατροπή» πάει να ξεπεράσει και τον διαβόητο «Χατζηθάφτη» (τον υπουργό του αντεργατικού εκτρώματος) στις προσπάθειες να ελέγξει το συνδικαλιστικό κίνημα και την βούληση των συναδέλφων. Δεν θα τους περάσει! Το γαρ πολύ της θλίψεως (για την επερχόμενη συντριβή τους), γεννά παραφροσύνη. Τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν. Θα βρουν απέναντι τους όλους τους συναδέλφους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το