Τοπικά

Αναφορά της Κατερίνας Παπανάτσιου για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας με θέμα «Αναίρεση της κυριακάτικης λειτουργίας καταστημάτων στις 23/05/2021 & κατάργηση της κυριακάτικης λειτουργίας» κατέθεσε ως αναφορά προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η Αν. Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου
Η Βουλευτής Μαγνησίας επισημαίνει πως ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Ν. Ιωνίας στην επιστολή του αναφέρει ότι η τελευταία και εσπευσμένη απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων με την οποία δύναται η λειτουργία καταστημάτων λιανεμπορίου στις 16 & 23 Μαΐου 2021, ημέρα Κυριακή δεν υπόκειται σε κανένα ισχύοντα νόμο και βρίσκει την πλειονότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας έντονα δυσαρεστημένη.
Η πρώην Υπουργός Οικονομικών ζητάει να εξεταστεί από τον κ. Υπουργό το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας, να αναιρεθεί η απόφαση για τη λειτουργία του λιανεμπορίου την Κυριακή 23η Μαΐου 2021 και να καταργηθεί η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων πέραν των θεμιτών εορταστικών περιόδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το