Αθλητισμός

Αμπασκάλ: Οι παίκτες μου πιστεύουν στις ικανότητές τους

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και τα όσα τους είπε ο Αχιλλέας Μπέος στα αποδυτήρια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.
Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους».
Για το τι του είπε ο Αχιλλέας Μπέος και τον πανηγυρισμό του: «Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο, ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Το σήμα της καρδιάς απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το