Θ Plus

Αμερικανική εταιρεία χαρίζει σε 10 τυχερούς το ταξίδι της ζωής τους

Από τα πανέμορφα τοπία και τα ηλιοβασιλέματα μέχρι τη συγκίνηση του αγνώστου, υπάρχουν ελάχιστα στη ζωή που είναι πιο ενδιαφέροντα από ένα ταξίδι. Εκτός φυσικά και να πληρώνεστε γι’ αυτό.
Ακούγεται σαν ψέμα; Κι όμως δεν είναι και για 10 τυχερούς νικητές ενός διαγωνισμού που χρηματοδοτείται από την εταιρεία Tepui Tents, θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας Year Of Endless Adventure, η Tepui βραβεύει 10 φιναλίστ με την ευκαιρία να κάνουν το ταξίδι της ζωής τους με 2.000 δολάρια και μια συλλογή νέων ελαστικών (μαζί με την σκηνή – σήμα κατατεθέν τους που τοποθετείται στην οροφή του αυτοκινήτου). Οι φιναλίστ μπορούν να επιλέξουν τη δική τους περιπέτεια, οπότε ανοίξτε τους χάρτες και ετοιμαστείτε.
Εάν υπάρχει μια παγίδα σε αυτό το ονειρεμένο δώρο, είναι πως οι τυχεροί θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφίες, βίντεο και να μοιραστούν το ταξίδι τους με την Tepui, κάτι που είναι δίκαιο αν φανταστεί κανείς το πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το ταξίδι.
Προκειμένου να πάρει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να γράψει μια σύντομη περίληψη του πώς φαντάζεται την ιδανική περιπέτεια.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το