Ελλάδα

Αμερικανίδα βιολόγος: Ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα

Ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, είχε επιτεθεί και σε μία άλλη γυναίκα στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη για το OPEN TV, ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έχει ανασύρει τρεις υποθέσεις που είχαν μπει στο αρχείο. Από αυτές τις τρεις υποθέσεις η μία χαρακτηρίζεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Είχε χαρακτηριστεί ως τροχαίο με εγκατάλειψη. Μόνο τροχαίο, όμως, δεν φαίνεται να ήταν. Κι αυτό γιατί μία Πολωνή που ζει στην Κρήτη είχε καταγγείλει πριν από ενάμιση μήνα ότι σε έναν δρόμο στον Κίσσαμο Χανίων. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως είχε περιγράψει στους αστυνομικούς, την παρέσυρε. Εκείνη πετάχτηκε μέσα σε ένα χαντάκι και τότε τρομαγμένη σηκώθηκε επάνω. Της είχε κάνει εντύπωση ότι ο οδηγός δεν έφυγε από το σημείο και άρχισε να την κοιτάει. Εκείνη άρχισε να απομακρύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μόνο όταν πέρασε από μπροστά ένα αυτοκίνητο ο νεαρός εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης την Πολωνή. Την έδειξαν τη φωτογραφία του 27χρονου και εκείνη αναγνώρισε στο πρόσωπο του 27χρονου εκείνον που την είχε χτυπήσει πριν από έναν μήνα. Σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει ο 27χρονους στους αστυνομικούς, φαίνεται πως είχε αποπειραθεί να βιάσει και δεύτερη γυναίκα πριν από περίπου δύο μήνες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το