Τοπικά

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο του Βόλου

Με ξύλα και ρόπαλα συνεπλάκησαν χθες το βράδυ αλλοδαποί, πιθανότατα Πακιστανοί και Αφγανοί, σε κεντρικό σημείο του Βόλου, προκαλώντας τον τρόμο σε διερχόμενους πολίτες, που δεν τόλμησαν να τους ξεχωρίσουν.
Μάλιστα ένας εκ των συμπλακέντων φέρεται να τραυματίστηκε στο στόμα και να αιμορραγούσε.

Το επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 8.45 χθες το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Αχιλλοπούλου και συγκεκριμένα στη στάση του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Μια ομάδα πέντε Ασιατών, πιθανότατα Πακιστανοί, επιτέθηκε με ξύλα και ρόπαλα σε μια άλλη ομάδα τεσσάρων ατόμων, πιθανότατα Αφγανοί, που περίμεναν το λεωφορείο, προκειμένου να μεταβούν στη Μακρινίτσα.

Η συμπλοκή ήταν άγρια, με τη χρήση ροπάλων και ξύλων, με αποτέλεσμα πολίτες που περίμεναν το λεωφορείο και διερχόμενοι, να τρομοκρατηθούν και να μην μπορούν να παρέμβουν, για να τους ξεχωρίσουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επρόκειτο για νέα παιδιά, πιθανότατα μαθητές… Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε, ενώ η συμπλοκή έληξε, όταν ήρθε το λεωφορείο και επιβιβάστηκαν σ’ αυτό οι αναμένοντες, με τους άλλους να αποχωρούν.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το