Αθλητισμός

Αγώνες Body Contact στην Πορταριά από την Ακαδημία Shinkyokushinkai

Στο κατάμεστο από αθλητές, γονείς και φιλάθλους κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες Body Contact όλων των κατηγοριών του κλάδου άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ μπόξινγκ, που διοργάνωσε η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατη αλήθεια-συνεργασία).
Τετρακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από 18 συλλόγους, μέλη της ΠΟΚ, από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στους εν λόγω αγώνες αποδεικνύοντας την μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει ο νέος κλάδος άθλησης body contact, αναγνωρισμένος πλέον από την Γ.Γ. Αθλητισμού. Νέοι σύλλογοι που καλλιεργούν το άθλημα εγγράφονται πλέον στην ΠΟΚ για να αποτελέσουν μέλη του.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι οργανώσεις Ashihara με εκπρόσωπο τον Μπίλα Νικόλαο (Αθήνα), IKO Νakamura με εκπρόσωπο τον Λεωνίδα Αντώνη (Αγχίαλος-Αλμυρός) και οι δυο μέλη διοικούσας επιτροπής του κλάδου, καθώς και το στυλ kyokushindo με εκπρόσωπο τον Πλιάτσικα Γεώργιο (Λάρισα), αλλά και το Shinkyokushinkai με Branch Chief τον Oτάριο Μελικιάδη (Κιλκίς), στους οποίους απονεμήθηκε αναμνηστικό κύπελλο της διοργάνωσης από τον αρχηγό-εκπρόσωπο του ελληνικού Shinkyokushinkai-Branch Chief και διοργανωτή Γιώργο Κοσμίδη.

Εκτός από τους προαναφερόμενους συμμετείχαν σύλλογοι από τα Χανιά με προπονητές τους Αγοραστάκη Μιχάλη, Διγαλάκη Μιχάλη, από Αθήνα με προπονητές τους Παπαγεωργίου Ζήση, Ρόμπο Γιώργο, Ρόμπο Γιάννη και Κώστα, από Πολύκαστρο Κιλκίς με τον Κεσίδη Βιατσεσλάβ, από Ξάνθη με τον Παπαδόπουλο Γρηγόρη, Μούρεσι-Τσαγακαράδα με τον Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Αγριά Βόλου με τον Κρίσιλα Ιωάννη, από συλλόγους της Λάρισας με προπονητές τους Τζήρα Αθανάσιο, Δαλαμάγκα Γεώργιο, Πουτσιάκα Κώστα, από Παλαμά Καρδίτσας με τον Γαλλιό Κωσταντίνο και από Νέα Σάντα Κιλκίς με τον Παπαγιαννίδη Φίλιππο.
Με την παρουσία τους τίμησαν τους αγώνες οι προπονητές Κουφός Άγγελος και Ευσταθόπουλος Κώστας, των οποίων ο σύλλογος εντάχθηκε επίσημα στον νέο κλάδο άθλησης της ΠΟΚ.
Την όλη οργάνωση και επιμέλεια των αγώνων ανέλαβαν η εκπαιδευτής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βίκυ Κοσμίδου, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Κουφογεώργος, η πρωταθλήτρια του συλλόγου και web designer Καρολίνα Κακαζιάνη, οι εκπαιδευτές Παναγιώτης Παϊτήρης, Ηρακλής Ποζαπαλίδης, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του προπονητή του συλλόγου Αγριάς «Ο Μαχητής» Ιωάννη Κρίσιλα, πάντα κάτω από την καθοδήγηση του μέλους διοικούσας επιτροπής του κλάδου άθλησης Γιώργου Κοσμίδη. Την ηχητική κάλυψη των αγώνων ανέλαβε ο Χάρης Σιούλας.

Επίσης, υπήρχε επιτροπή διαιτησίας με πιστοποιημένους έμπειρους διαιτητές, όπως τον διεθνή διαιτητή και υπεύθυνο διαιτησίας Κοσμίδη Γιώργο και τους Τζήρα Αθανάσιο, Ταμουρίδη Χρήστο, Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Πέτρου Απόστολο, Τζάλλα Μιχάλη, ενώ και κριτές ήταν οι: Χονδρός Χάρης, Αχιλλαδέλη Μαρία, Βαΐτσα Τσιγαρδά, Παπανικολάου Νικόλαος, Μπιτούλα Ελευθερία, Γκρίνια Παρασκευή, Μυλωνάς Σταύρος, Γιολδάσης Γιώργος, Βλαχοπούλου Λίλη και Κακαζιάνη Καρολίνα.
Τις υπηρεσίες τους στην γραμματεία των αγώνων προσέφεραν οι: Σγαρδώνη Ευαγγελία, Παπαδάμ Κατερίνα, Αγορίτσα Ταφύλη, Λιάπη Βούλα, Κοσμίδου Κατερίνα, και ο αντιπρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Κουφογεώργος Απόστολος.
Γιατρός των αγώνων ήταν το μέλος της υγειονομικής επιτροπής του διοργανωτή συλλόγου Ζιώγα Έυα, με την βοήθεια των τραυαματιοφορέων Ευάγγελου Λεμονά και Ιωάννη Ζούλφα, πλήρωμα του ασθενοφόρου του κέντρου φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης «Κένταυρος», χορηγού της διοργάνωσης το οποίο διέθεσε το ασθενοφόρο κατά την διάρκεια των αγώνων. Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το