Τοπικά

Ο Κώστας Καρτάλης τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο “επιστήμονα” για το έργο του στο περιβάλλον

Ο Τομέας Επιστήμης των Βραβείωv Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι αφιερωμένος στο Επιστημονικό έργο που βοηθά ή στηρίζει την προστασία του Περιβάλλοντος. Το πρώτο βραβείο για το συνολικό επιστημονικό του έργο δόθηκε σήμερα στον Καθηγητή του ΕΚΠΑ Κώστα Καρτάλη.

Ο Κώστας Καρτάλης επανεξελέγη, επίσης κατά την πρόσφατη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στη Μαδρίτη, με την ιδιότητα του Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Αθηνών
ως μέλος του Επικουρικού Οργάνου των Ηνωμένων Εθνών για την εφαρμογή της Σύμβασης για το Κλίμα και της Συμφωνίας των Παρισίων και ακολούθησε το βραβείο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ECOCITY για το επιστημονικό του έργο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι υποψηφιότητες για τα Επιστημονικά Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ επιλέχθηκαν από τα Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής και των Επιστημονικών Ομάδων του ECOCITY, που ενημερώνονται σχετικά με εργασίες από Έλληνες επιστήμονες, επιστημονικά εργαστήρια των Πανεπιστημίων της χώρας και διδακτορικών νέων επιστημόνων που ολοκληρώθηκαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το