Τοπικά

Αγώνα για τη ζωή του δίνει 29χρονος Βολιώτης με σπάνια μορφή καρκίνου

Αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία σοβαρό πρόβλημα υγείας και στον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά του, ο 29χρονος Ιωάννης-Νικόλαος Παλαμηδάς χρειάζεται οικονομική στήριξη.
Ο Γιάγκος, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, διαγνώστηκε με μια πολύ δύσκολη και σπάνια μορφή καρκίνου, το διφασικό μεσοθηλίωμα του περιτοναίου.
Από την ημέρα της διάγνωσης, ξεκίνησε για τον Γιάγκο ο δικός του «Γολγοθάς»…

Τον Οκτώβριο του 2018 υποβάλλεται σε χειρουργείο και δύο μήνες αργότερα χειρουργήθηκε ξανά. Τον περασμένο Ιούνιο χρειάστηκε να μεταβεί στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πριν ένα μήνα χειρουργήθηκε για τρίτη φορά.
«Σε όλα τα χειρουργεία με HIPEC έγινε αφαίρεση πολλών όγκων που είχαν δημιουργηθεί ξανά, γιατί ανήκω στις ελάχιστες περιπτώσεις που η κλασσική χημειοθεραπεία του συγκεκριμένου τύπου καρκίνου δεν με πιάνει» αναφέρει ο 29χρονος Βολιώτης σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Λόγω επιπλοκών στο τελευταίο χειρουργείο υποβλήθηκε και σε τέταρτο στις 16 Οκτωβρίου.

Οι θεραπείες του είναι πολύ ακριβές και η κάθε επέμβαση στην οποία υποβάλλεται κοστίζει 30.000 ευρώ, που δεν καλύπτονται από το ταμείο ασφάλισής του.
Μάλιστα μετά τις εγχειρίσεις θα ακολουθήσουν χημειοθεραπείες, ακριβά φάρμακα και ειδικές δίαιτες», λέει ο ίδιος.
Τονίζει πως χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν ξέρει εάν θα είχε καταφέρει μέχρι σήμερα και αν θα συνεχίσει να τα καταφέρνει.

Ο 29χρονος είναι αισιόδοξος πως με τη βοήθεια όλων θα ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα και δεσμεύεται μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, να διοργανώσει πάρτι ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσους τον βοήθησαν σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής του.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον Γιάγκο μπορεί να το κάνει προσφέροντας στον λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5610-096532-581
Iban GR3101726100005610096532581
Ονοματεπώνυμο ΠΑΛΑΜΗΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το