Τοπικά

Αγωγή κατά ΓΑΙΟΣΕ και βεβαίωση οφειλών ΑΓΕΤ από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου “Θ”

ΟΛΒ

Ο Οργανισμός Λιμένος κατέθεσε αγωγή στο Ειρηνοδικείο Βόλου -Διαδικασία Μισθωτικών Διαφορών – κατά της ΓΑΙΟΣΕ, ενώ βεβαίωσε στην Εφορία οφειλές της ΑΓΕΤ 265.000 ευρώ.

Ο Οργανισμός Λιμένος οδηγείται στα δικαστήρια με τη ΓΑΙΟΣΕ. Αίτημα είναι η αναγνώριση του αποκλειστικού δικαιώματος της Ο.Λ.Β. Α.Ε., ως φορέα διοίκησης και εκμετάλλευσης του λιμένα Βόλου, να εκμεταλλεύεται το χώρο της χερσαίας ζώνης λιμένος, που εκμισθώθηκε από την εταιρεία «ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.», σε ιδιώτη για να αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα.

Η ΓΑΙΟΣΕ φέρεται να εισπράττει ενοίκια από ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην οδό Δημητριάδος, χωρίς ο χώρος να της ανήκει.

Μια δυσάρεστη έκπληξη στο μεταξύ, επιφύλαξε ο ΟΛΒ και στην ΑΓΕΤ, καθώς βεβαίωσε τις οφειλές της στην Εφορία και της μπλοκάρει τις φορολογικές ενημερότητες, μέχρι εξόφληση των οφειλομένων.

Ο ΟΛΒ συγκεκριμένα αποφάσισε την αποστολή χρηματικών καταλόγων στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών, προς είσπραξη των παρακάτω οφειλών της εταιρείας με την επωνυμία «Α.Γ.Ε.Τ. Ηρακλής», η οποία εδρεύει στο 19,3 χλμ. της λεωφ. Μαρκοπούλου, στην Παιανία Αττικής:

-Ποσού 80.437,65 €, που αφορά σε αντάλλαγμα από παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικού χώρου, έναντι της εν λόγω εταιρείας, μηνός Οκτωβρίου 2015, για το οποίο έχει εκδοθεί και αποσταλεί τιμολόγιο επί πιστώσει του Οργανισμού.

-Ποσού 92.073,72 €, που αφορά σε αντάλλαγμα από παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικού χώρου, έναντι της εν λόγω εταιρείας, μηνός Νοεμβρίου 2015, για το οποίο έχει εκδοθεί τιμολόγιο επί πιστώσει του Οργανισμού

-Ποσού 93.573,41 €, που αφορά σε αντάλλαγμα από παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικού χώρου, έναντι της εν λόγω εταιρείας, μηνός Δεκεμβρίου 2015, για το οποίο έχει εκδοθεί τιμολόγιο επί πιστώσει του Οργανισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το