Πολιτισμός

Αγαπημένοι συγγραφείς στο σαλόνι του σπιτιού μέσα από διαδικτυακές συναντήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων

Η νέα σεζόν αρχίζει δυναμικά για το Public με μια σειρά από νέες διαδικτυακές συναντήσεις με συγγραφείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο αγαπημένος θεσμός του βιβλιοφιλικού κοινού, το #PublicEventsGoSocial, επιστρέφει για να φιλοξενήσει σημαντικά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς λογοτεχνίας, αλλά και για να παρουσιάσει ζωντανά όλους τους σημαντικούς νέους τίτλους, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook.
Μέχρι το τέλος του 2020, κάποιες από τις πιο συναρπαστικές σύγχρονες λογοτεχνικές φωνές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από την Έλενα Ακρίτα και τον Κώστα Ακρίβο έως τη Naomi Klein, θα περάσουν από τα φετινά διαδικτυακά ραντεβού του Public, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα απαντήσουν σε ερωτήματα αναγνωστών.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Νοέμβριος:
Ο Austin Kleon παρουσιάζει το βιβλίο του «Ζήσε σαν καλλιτέχνης» (Εκδόσεις Key Books). H Anna Todd παρουσιάζει τα βιβλία της σειράς «After» (Εκδόσεις Λιβάνη). Η Lisa Taddeo παρουσιάζει το best seller των New York Times «Τρεις γυναίκες» (Εκδόσεις Κλειδάριθμος). O Κώστας Ακρίβος παρουσιάζει το βιβλίο του «Η Ιστορία ενός οδοιπόρου: Στρατής Δούκας» (Εκδόσεις Μεταίχμιο). Η Άννα Διαμαντοπούλου συνομιλεί με τον Μάκη Προβατά για το βιβλίο της «Από το Ντεσεβό στο Drone» (Εκδόσεις Πατάκη).
Δεκέμβριος:
Ο Νίκος Βατόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο του «Στο βάθος του αιώνα. Ένα αφήγημα για την Αθήνα» (Εκδόσεις Μεταίχμιο). Οι Arne Dahl & Ian Ranking σε μια κοινή διαδικτυακή εκδήλωση παρουσιάζουν τα βιβλία τους «Πέντε συν τρία» & «Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς» (Εκδόσεις Μεταίχμιο).

Φωτό: Στις συναντήσεις συμμετέχει και ο Κώστας Ακρίβος με το βιβλίο του “Η ιστορία ενός οδοιπόρου: Στρατής Δούκας”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το