Ελλάδα

Αυτός είναι ο δράκος του Αμαρουσίου

????????????????????????????????????

Τη φωτογραφία και το όνομα του «δράκου» του Αμαρουσίου έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον 30χρονο Κουτζή Εμμανουήλ-Ευθύμιο του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης.
Ο 30χρονος, που είχε γεννηθεί στις 22-10-1986 στο Χολαργό, έχει συνελήφθη στις 25 Μαϊου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η εν λόγω δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών και αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του 30χρονου.
Την ίδια ώρα, τα στοιχεία και η φωτογραφία του «δράκου» δίνονται στο φως της δημοσιότητας για να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος θυμάτων, καθώς και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον «κολασμό των εγκλημάτων» που τέλεσε.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 και 210-6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

αρχείο λήψης
Ομολόγησε τις πράξεις του
Μετά τη σύλληψή του και την απολογία του στον ανακριτή, ο «δράκος» κρίθηκε προφυλακιστέος και έκτοτε κρατείται στο ψυχιατρείου Κορυδαλλού.
Ο 30χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε έξι γυναίκες στο Μαρούσι, ενώ στην απολογία του στον ανακριτή φέρεται ότι ομολόγησε τις πράξεις του.

Μέσω του συνηγόρου του, Δ. Ράπτη, ζήτησε «χίλια συγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων, αρνήθηκε ωστόσο ότι σκοπός του ήταν ο βιασμός και ισχυρίστηκε ότι ήθελε μόνο να «μειώσει τη γυναικεία υπόσταση», επειδή είχε πληγωθεί μετά τη διάλυση μακροχρόνιας σχέσης που διατηρούσε με γυναίκα, η οποία και τον εκμεταλλεύτηκε αρπάζοντάς του 15.000 ευρώ.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το