Ελλάδα

Aegean: Ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός που κυκλοφορεί σε κοινωνικά δίκτυα

newego_LARGE_t_1101_54697583_type13145

Ψευδής και παραπλανητικός είναι ο διαγωνισμός που κυκλοφορεί στο Facebook και υποστηρίζει ότι η Aegean θα χαρίσει σε έναν μεγάλο τυχερό δύο αεροπορικά εισιτήρια business class.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία τονίζει ότι ο «διαγωνισμός» διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Aegean

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια.
Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.
Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.
Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.
Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο Facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/, στο Τwitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο Ιnstagram τοhttps://www.instagram.com/aegeanairlines/
Σας ευχαριστούμε πολύ

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το