Κόσμος

Αδέλφια 6 και 7 ετών σκοτώθηκαν οδηγώντας το αμάξι της γιαγιάς τους

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μιζούρι, όπου δύο αδέλφια 6 και 7 ετών σκοτώθηκαν οδηγώντας το αυτοκίνητο της γιαγιάς τους. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο μεγαλύτερος από τους δύο βγήκε εκτός ελέγχου και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αυτοκινητοδρόμων του Μιζούρι, τα δύο παιδιά ήταν με τον παππού και την γιαγιά τους στο σπίτι όταν σκέφτηκαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους κρυφά για να κάνουν βόλτα. Πράγματι, κατάφεραν να πάρουν τα κλειδιά, μπήκαν μέσα στο Ι.Χ και με τον 7χρονο στο τιμόνι, ξεκίνησαν την μοιραία βόλτα. Όπως σημειώνει η αναφορά των Αρχών, στις 16:20 το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και εκτινάχθηκε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις προστατευτικές μπάρες.

Αμέσως μετά, προσγειώθηκε στο έδαφος και βρέθηκε για δεύτερη φορά στον αέρα, πριν βρει σε κάποια καλώδια, ντελαπάρει και σταματήσει την τρελή πορεία του, πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο. Τελικά, το όχημα πήρε φωτιά και τα παιδιά, μην μπορώντας να απεγκλωβιστούν, βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το