Τοπικά

Αχ. Μπέος: Χωρίς αναβολές το ξεκαθάρισμα στη ΔΕΥΑΜΒ

ΜΠΕΟΣ

Την ειλημμένη απόφαση της νέας διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στην επιχείρηση, μετά και την αποκάλυψη και την ομολογημένη, πλέον, διάπραξη ατασθαλιών στα Ταμεία με τη μέθοδο ακύρωσης λογαριασμών, επανέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ,κ. Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ.
Ο κ. Μπέος που ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, συνέντευξη Τύπου λόγω του πένθους για το θάνατο των τριών πεζοναυτών, έδωσε έμφαση στην τήρηση της νομιμότητας και την απαρέγκλιτη εφαρμογή των Νόμων και των κείμενων διατάξεων, υπογράμμισε ότι οι υπεύθυνοι παραπέμπονται άμεσα στα θεσμικά όργανα και λαμβάνονται τα προβλεπόμενα μέτρα. «Καθόμαστε δέκα σε ένα τραπέζι και αποφασίζει ένας» τόνισε χαριτολογώντας, δείχνοντας ότι δεν χωρούν διαπραγματεύσεις ή εκπτώσεις σε τέτοια ζητήματα. Ελπίζω να πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά και όχι για ευρύτερο σχέδιο, τόνισε και πρόσθεσε ότι θα έρθουν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων..
Σε ερώτηση δε γιατί οι προκάτοχοί του δεν λάμβαναν τα απαραίτητα μέτρα, όπως το καθημερινό κλείσιμο Ταμείου, ο κ. Μπέος αρνήθηκε να σχολιάσει, τονίζοντας ότι δεν είναι η δουλειά του να αποδώσει ευθύνες. «Εμείς έχουμε χρέος να αποτρέψουμε ενέργειες που ζημιώνουν την επιχείρηση και θέλουμε η ΔΕΥΑΜΒ να είναι τόσο καθαρή, όσο και το νερό που πρέπει να δίνει στους πολίτες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το