Τοπικά

Α. Μπέος: Οι πολίτες ήξεραν ότι θα κάνουμε εργοστάσιο SRF και μας υπερψήφισαν

Το εργοστάσιο παραγωγής SRF θα γίνει, επανέλαβε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Α. Μπέος που χαρακτήρισε περίεργη την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, που δεν ενέκρινε τη μελέτη για παραγωγή σκουπιδιών που θα οδηγούνται για καύση στην τσιμεντοβιομηχανία. Δήλωσε πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης γελοιοποιούνται με τη στάση τους, για να του απαντήσει η Νάνσυ Καπούλα πως στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το εργοστάσιο, ήταν ανενημέρωτος για τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν παρουσίασε την ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα.

«Ταυτίζεστε με τις πολιτικές σαπίλες του παρελθόντος και δεν ακολουθείτε την τεχνολογία. Ο κόσμος ήξερε όταν μας ψήφιζε για το εργοστάσιο και πήραμε 60%» δήλωσε ο Α. Μπέος και ο κ. Ριζόπουλος εκ μέρους της ΛΑΣ απάντησε ότι το ποσοστό που έλαβε η δημοτική αρχή δεν αναιρεί το γεγονός ότι το εργοστάσιο θα παράγει σκουπίδι που θα οδηγείται στην τσιμεντοβιομηχανία καρκινογόνα καύση .

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλάς που κάλεσε τις παρατάξεις να πάρουν θέση για το νερό των Σταγιατών το οποίο χαρακτήρισε μολυσμένο. Όλοι οι επικεφαλής απάντησαν πως πρέπει να λαμβάνονται μέτρα με βάση την ευθύνη της ΔΕΥΑΜΒ όταν παρατηρείται πρόβλημα.

«Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως την ξέρουμε χωρίς διαβουλεύσεις» δήλωσε ο Α. Μπέος όταν προτάθηκε από τον Α. Ριζόπουλο να υπάρξει διάλογος της δημοτικής αρχής με επιτροπή κατοίκων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το