Αθλητισμός

Α. Αργύρης: Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς

Ο αμυντικός της Νίκης, Άγγελος Αργύρης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι (10/4, 15.00) που δίνει η ομάδα του στη Σκάλα Λακωνίας με τον Αστέρα Βλαχιώτη, για την 4η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεδομένα, τα τρία πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν και τα επιθυμητά. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, έχουμε καταλάβει τα λάθη μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, τα οποία έχουν προέλθει από τέσσερα ατομικά λάθη. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το Σάββατο πάμε μόνο για τη νίκη.

Καθίσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά, έχουμε αναλογιστεί την κατάσταση. Την εβδομάδα που πέρασε, δουλέψαμε πολύ σοβαρά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι κι απόλυτα αισιόδοξοι για την έκβαση του παιχνιδιού του Σαββάτου. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς».

Δηλώσεις έκανε επίσης ο αναλυτής αγώνων της Νίκης Βόλου, Κωνσταντίνος Σταμέλος. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που έχουμε πει μεταξύ μας είναι πως γνωρίζουμε ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είμαστε εμείς. Επομένως, εφόσον αποδεχόμαστε ότι είμαστε εμείς αυτοί που φταίμε, πρέπει ξανά εμείς να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, η προετοιμασία έχει κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα. Είμαστε αποφασισμένοι, μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη.

Αυτά που χρήζουν διόρθωσης έχουν εντοπιστεί από το τεχνικό τιμ. Καλό είναι να μην αναφερθούν, αλλά πιστεύω πως η εικόνα της ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει το Σάββατο και θα επιστρέψουμε, στη βάση μας, με το διπλό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το