Τοπικά

Δημόσια συγχαρητήρια δήλωση Ζ. Μακρή για τον Στρατηγό Κ. Φλώρο, τον Αντιστράτηγο Αγγ. Χουδελούδη και τον Αντιναύαρχο Ι. Δρυμούση

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την είδηση των κρίσεων στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας. Ο Στρατηγός Κων. Φλώρος, ο Αντιστράτηγος Αγγ. Χουδελούδης και Αντιναύαρχος Ι. Δρυμούσης αποτελούν πανάξια στελέχη, που διακρίνονται, ανάμεσα στους ικανούς και εκλεκτούς συναδέλφους τους, για την προσωπικότητα, τις ατομικές αρετές και τις ικανότητές τους, την αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης προς την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, την παγκόσμια ειρήνη, ανεξαρτησία και ελευθερία.
Το υψηλό επίπεδο των αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στα πρόσωπα των Φλώρου, Χουδελούδη και Δρυμούση.
Αισθάνομαι υπερηφάνεια για τη στρατιωτική ηγεσία, για τις γυναίκες και τους άνδρες των ενόπλων δυνάμεων, για το δυνατό αίσθημα ευθύνης που τους χαρακτηρίζει, για την αφοσίωση, την πίστη, την φερεγγυότητα και την αποτελεσματικότητά τους προς όφελος της εθνικής συσπείρωσης, ασφάλειας και ευημερίας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο απαιτητικό έργο των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και ΓΕΝ και καλή πορεία στις ένοπλες δυνάμεις μας. Έχετε την εκτίμηση, τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την στήριξη σύσσωμου του ελληνικού λαού».


Η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, απηύθυνε προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές τόσο στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για την παράταση της θητείας του ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ όσο και στους Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη νέο Αρχηγό ΓΕΣ και Αντιναύαρχο Ιωαν. Δρυμούση νέο αρχηγό ΓΕΝ .
Η κα Μακρή, μόλις πριν από μια εβδομάδα, είχε συναντηθεί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Κ. Φλώρο και τον νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και μέχρι πρότινος Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Χουδελούδη για θέματα που άπτονταν των αρμοδιοτήτων τους και σε συνέχεια της τακτικής επικοινωνίας, της μακράς και στενής συνεργασίας και με τους δυο ανώτατους αξιωματούχους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το