Αθλητισμός

Πρώτο φιλικό για τη Νίκη σήμερα με Ηρακλή Λ. στη Νεάπολη

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι δίνει η Νίκη. Σήμερα στις 18.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης φιλοξενεί τον Ηρακλή Λάρισας και ο Αλέκος Βοσνιάδης θα βγάλει τα αρχικά του συμπεράσματα.

Η Νίκη επιστρέφει στη βάση της σήμερα. Μετά την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στην Πορταριά οι «κυανόλευκοι» γυρίζουν στον Βόλο, όπου θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων.

Η αρχή γίνεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, όπου αντίπαλος θα είναι ο Ηρακλής Λάρισας. Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει τα αρχικά του συμπεράσματα για την ομάδα, αν και είναι πολύ νωρίς για να έχει οριστική εικόνα.

Η λογική λέει ότι ο έμπειρος τεχνικός θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δώσει σε όλους την ευκαιρία να παίξουν. Στο συγκεκριμένο ματς η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

Στη διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Νίκος Μπουργάνης, Στράτος Μισυρλής, Βαγγέλης Ανδρέου, Χρήστος Γρομητσάρης, Παύλος Λογαράς, Γιώργος Δεληζήσης, Αντώνης Αναστασίου, Πασχάλης Κάσσος, Στέλιος Δημητρίου, Σάββας Τοπαλίδης, Νέτι Μέτσε, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Μπάλλας, Γιώργος Κριμιτζάς, Μπρούνο Μορέιρα, Χοσέτε Μιράντα, Αντόνιο Ροχάνο, Χρήστος Τζιώρας, Όσκαρ Σιαφά, ο Ουρουγουανός Λουτσιάνο Ολαϊζόλα και ο Γερμανοβόσνιος Τζάναν Μεχίσεβιτς, που δεν έχουν ανακοινωθεί και οι νεαροί Κώστας Αλεξιάδης, Απόστολος Τζιάνης, Σωκράτης Τόγιας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το