Τοπικά

Αποτελέσματα αξιολόγησης νέων αγροτών Μαγνησίας και Σποράδων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων προβαίνει στη δημοσιοποίηση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 245322/21-06-2022 (ΑΔΑ 6ΘΦΟ7ΛΡ-ΖΦΕ) απόφασης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, η οποία περιλαμβάνει τους πίνακες των αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτημάτων στήριξης όλων των υποψηφίων προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» σε συνέχεια ενεργειών της, με τις οποίες απέστειλε ατομικές ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις προς τους υποψηφίους και τους μελετητές τους. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας http://www.thessaly.gov.gr. Οι υποψήφιοι έχουν πρόσβαση στο αναλυτικό αποτέλεσμα της αξιολόγησης του αιτήματος στήριξης τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (Π.Σ.Κ.Ε.).

Επισημαίνονται τα εξής:

Για τους υποψηφίους που έχουν καταταχθεί στον πίνακα των εν δυνάμει δικαιούχων ότι απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την έκδοση της ανωτέρω απόφασης (δηλ. μέχρι και 2207-2022) τα οποία κατά περίπτωση αφορούν:

α. Τη διακοπή της μόνιμης εξωγεωργικής απασχόλησης ή/και 

β. Την απόδειξη της ιδιοκτησίας των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί ως ιδιόκτητα στο ΠΣΚΕ. 

Μη υποβολή ή ελλιπής υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο προβλεπόμενο διάστημα για την περίπτωση α. καθιστά τον υποψήφιο απορριπτόμενο, ενώ για την περίπτωση β. θα απαιτηθεί αναβαθμολόγηση.

Η υποβολή αιτημάτων ενδικοφανών προσφυγών των υποψηφίων που έχουν συμπεριληφθεί στους πίνακες αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω του Π.Σ.Κ.Ε., εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την αναμενόμενη να εκδοθεί απόφαση ένταξης των δικαιούχων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών».          

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το