Αθλητισμός

Στις Σέρρες πέφτει σήμερα η αυλαία για τη Νίκη

Αποχαιρετισμός στα όπλα σήμερα για τη Νίκη. Στις 14.45 στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών «μονομαχεί» με τον Πανσερραϊκό για την τελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου στη Σούπερ Λιγκ 2 και θέλει να κλείσει χαρμόσυνα τη χρονιά.

 Ολοκληρώνεται σήμερα η Σούπερ Λιγκ 2 και η τελευταία αποστολή της Νίκης για φέτος έχει προγραμματιστεί στις Σέρρες. Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα «συγκρουστεί» με τον Πανσερραϊκό, με τους δύο «μονομάχους» να βρίσκονται σε θέσεις εντελώς εκ διαμέτρου.

Από τη μία μεριά τα «λιοντάρια» βρίσκονται στη 12η θέση έχοντας 32 βαθμούς και μόνο αν κερδίσουν, μπορούν να αισθάνονται σιγουριά. Σε διαφορετική περίπτωση η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Επομένως σήμερα αναμένεται να αγωνιστούν με σθένος, προκειμένου να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Από την άλλη πλευρά το βολιώτικο συγκρότημα φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 51 βαθμούς. Απομένει μόλις μία αγωνιστική και μπορεί να βρεθεί τρίτο εφόσον κερδίσει σήμερα και χάσει η Ξάνθη από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ωστόσο μπορεί να βρεθεί ακόμη και στο πέμπτο σκαλοπάτι, εφόσον επικρατήσει ο ΟΣΦΠ Β’ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού δεν τη συμφέρει η ισοβαθμία με τους Πειραιώτες έχοντας χάσει και τα δύο ματς.

Στον αγωνιστικό τομέα η Νίκη θα παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις. Οι Χοσέτε Μιράντα και Παναγιώτης Παναγιωτίδης είναι τιμωρημένοι με μία αγωνιστική και θα εκτίσουν την ποινή τους σήμερα, ενώ «νοκ άουτ» έχει τεθεί εδώ και μέρες ο Μανώλης Αλιατίδης λόγω τραυματισμού. Επιπλέον ο Παύλος Κυριακίδης ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και έγινε αλλαγή την περασμένη Τετάρτη, για να προφυλαχθεί. Ο έμπειρος χαφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από τη μεριά του ο Αλέκος Βοσνιάδης σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ φέτος. Στο πλαίσιο αυτό θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κώστας Περιστερίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Νέτι Μέτσε και Γιάννης Κυρίτσης και μένει να δούμε ποια απόφαση θα λάβει λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση. Αμέσως μετά αναχώρησαν για τις Σέρρες, όπου έχουν προγραμματίσει να διανυκτερεύσουν.

Ο Πανσερραϊκός
Διαφορετικά από τις αρχικές προσδοκίες εξελίχθηκε το φετινό πρωτάθλημα για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος παλεύει για τη σωτηρία. Για τον λόγο αυτό η ομάδα άλλαξε δύο προπονητές και συγκεκριμένα τους Ζεράρ Σαραγόσα και Άγγελο Διγγόζη. Πλέον χρέη προπονητή εκτελεί ο Γιάννης Γκιόκας, που θα κοουτσάρει τα «λιοντάρια» και στο σημερινό ματς.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ του Πανσσεραϊκού ανήκουν και δύο πρώην «κυανόλευκοι». Ο λόγος για τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος ήταν παίκτης της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ το 2014-15 και ο Αλέξανδρος Ζέρης, που αποτελεί προϊόν της «κυανόλευκης» Ακαδημίας, αλλά σε πολύ νεαρή ηλικία μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά το έμψυχο δυναμικό του σερραϊκού συγκροτήματος:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Παναγιώτης Κατσίκας, Ζαχαρίας Καβουσάκης, Χρήστος Γιαννακίδης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αλέξανδρος Ζέρης, Κώστας Δημητρίου, Τρύφων Κασμερίδης, Θανάσης Γιανναράκης, Θεμιστοκλής Κεφαλάς, Αντώνης Φουάσης, Σκαρντοβέλι Βάντερσον, Μάρκος Πίντο, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Αρτούρ Ντανιελιάν.
ΜΕΣΟΙ: Θωμάς Καραμπέρης, Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Ανάκογλου, Παύλος Έππας, Χουλιάν Μαρκιόνι, Γιώργος Παπαβασιλείου, Κεσιέ Ντάβιλα Μέσι, Βίκτορ Στίνα.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Φαμπρίσιο Κόντσι, Ριβάλντο Κορέα, Χισάμ Κανίς, Αλέξανδρος Μασκανάκης, Ρολάντο Ντίας, Μάριος Σοφιανός.

Διαιτητής ο Μαλούτας
Το ματς της Νίκης με τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών σήμερα στις 14:45, θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους Γιώργο Χριστοδούλου (Ημαθίας) και Θεόδωρο Αϊναλή (Μακεδονίας). Από την Ημαθία προέρχεται και ο 4ος διαιτητής, Γιώργος Μελτζανίδης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το