Αθλητισμός

Τραβά τα βλέμματα ο Φερνάντες

Αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια των πλέι άουτ παραμένει ο Βόλος, μετά την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1) στη Ριζούπολη. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα στο Πανθεσσαλικό, ακολούθησαν τρεις αναμετρήσεις, με τους «κυανέρυρθους» να μετρούν μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Τα δύο τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ ο Απόλλων, ο Βόλος έχει επισκεφτεί τέσσερις φορές τη Ριζούπολη (κανονική περίοδο και πλέι άουτ) και έχει καταφέρει να μείνει αήττητος, έχοντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Γενικά ο Βόλος δεν έχει χάσει ποτέ από την «ελαφρά ταξιαρχία» σε έξι παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Έχει πάρει τον… αέρα του Απόλλωνα, σκοράροντας και στο τρίτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στη Ριζούπολη, από πλευράς Βόλου, ήταν αναμφίβολα ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έδειξε για άλλη μία φορά φέτος την ποιότητά του, ως ποδοσφαιριστής.
Στην πρώτη του σεζόν στη Σούπερ Λιγκ ο 23χρονος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Το μόνο που του έλειψε ορισμένες φορές ήταν η αποτελεσματικότητα. Είχε κάποιους μικροτραυματισμούς, που δεν τον βοήθησαν να βρει ρυθμό πιο γρήγορα, ενώ στη διάρκεια της σεζόν υπήρξαν ματς που κλήθηκε να παίξει πιο πίσω.
Το κοντέρ έχει γράψει έως τώρα τέσσερα γκολ (και μία ασίστ) και όλα έχουν σημειωθεί εκτός έδρας. Τα μισά, όμως, είναι στη Ριζούπολη. Στο συγκεκριμένο γήπεδο άνοιξε λογαριασμό με πολύ ωραίο σουτ, στο ματς της κανονικής περιόδου στις 19/9/2021, εκεί σκόραρε και το περασμένο Σάββατο, μετά από ωραίο συνδυασμό των «κυανέρυθρων». Τα δύο άλλα γκολ του Φερνάντες έχουν σημειωθεί κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στον Ιωνικό, για τα πλέι άουτ στη Νίκαια.
Από εκεί και πέρα, με τη γενικότερη παρουσία του ο Φερνάντες έχει τραβήξει βλέμματα πάνω του. Ο Βόλος έκανε άλλη μία καλή επιλογή και στο σύλλογο είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο ενόψει καλοκαιριού. Η αίσθηση που επικρατεί είναι, πως κρούσεις από ενδιαφερόμενους θα υπάρξουν. Το κατά πόσο αυτές θα μετουσιωθούν σε ικανοποιητικές προτάσεις, είναι κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Πάολο Φερνάντες ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός, δίχως όμως να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Βόλο για έναν ακόμη χρόνο και όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει, είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό, θα πρέπει να χτυπήσει την… πόρτα του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το