Αθλητισμός

Επιστροφή Διαμαντόπουλου στον Θησέα

Ο Θησέας Αγριάς προετοιμάζεται για την τέταρτη στη σειρά συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, που φέτος θα είναι αναβαθμισμένη και φυσικά πιο δύσκολη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου προσπαθούν να «θωρακίσουν» την ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η επιστροφή του Μάρκου Διαμαντόπουλου.

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες του Θησέα και μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα, θα βοηθήσει σημαντικά τους «πράσινους» στην προσπάθειά τους για μία ακόμη πετυχημένη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Ο Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1999 και ουσιαστικά έχει αναδειχθεί ποδοσφαιρικά μέσω της ομάδας της Αγριάς. Στον Θησέα ήρθε στα μέσα της περιόδου 2018-19, προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και έπαιξε σε 18 αγώνες, σκοράροντας μία φορά. Το 2019-20 ήταν και πάλι βασικό γρανάζι στη «μηχανή» του Θησέας, μετρώντας 22 συμμετοχές και ένα γκολ. Οι πολύ καλές του χρονιές τον έφεραν πέρυσι στον Α.Ο. Τρίκαλα και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, όπου έλαβε μέρος σε 10 παιχνίδια της κατηγορίας.

Με την επιστροφή του Διαμαντόπουλου, τα νέα αποκτήματα για την τρέχουσα περίοδο έγιναν επτά στον αριθμό. Θυμίζουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανακοινωθεί οι Σωτήρης Κατσιγιάννης (από τον Ατρόμητο Παλαμά), Μάριος Φουρκιώτης (από τη Δήμητρα), Λάζαρος Καραμανλής (από τον Διαγόρα), Βασίλης Δημουλάς, Γιάννης Κουτσούκης, Θοδωρής Κουκουτής (από τον ΓΣΑ).

Επίσης, έχουν ανανεώσει από πέρυσι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Θανάσης Μπόρας,  Χάρης Καρακασίδης, Μάνος Ιακωβίδης, Ηλίας Ρακής, Δημήτρης Λίτσος, Απόστολος Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Σπύρος Γκάγκας, Νίκος Κοτζαθανάσης, Αλέξανδρος Σιώμος, Μάκης Δουλάς.

Με την ομάδα προπονούνται και οι νεαροί Μαλίκι και Νούλας, που όμως ακόμη δεν έχουν πάρει τα δελτία τους. Στον αντίποδα, δεν μετέχουν στις προπονήσεις οι Οικονόμου και Βλάχος, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν το ποδόσφαιρο στον Πύρασο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το