Θ Plus

Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ. Η πρώτη επιλογή σε μηχανήματα συσκευασίας, μεταφορικές ταινίες, ζυγιστικά για κάθε εφαρμογή

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία ηλεκτρονικής ζύγισης, o Τομάσης Χαράλαμπος & ΓιώργοςΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  προτείνει τεχνολογικά προηγμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις για ζύγιση προϊόντων. Έχουμε ασυναγώνιστη εμπειρία στις βιομηχανίες-βιοτεχνίες που χρησιμοποιούν πλάστιγγες.  Τα προϊόντα της εταιρείας είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και φέρουν Ευρωπαϊκές εγκρίσεις και τη σήμανση CE.

Προσφέρουμε γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές ηλεκτρονικές για όλες τις ανάγκες. Ζυγαριές ελαιοτριβείων, ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματαμεταφορικές ταινίες, πλάστιγγες,  μηχανήματα συσκευασίας αποτελούν παραδείγματα κατασκευής δικής μας.  Συνειδητή επιλογή της εταιρείας είναι οι άψογες σχέσεις με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους.  Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την συνεχή της προσπάθεια για την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη.

Προσφέρονται ζυγιστικά παλετοφόρα, παλετοποιητής, μεταφορική ταινία διαστάσεων 7,5m×0,52m.  Το ύψος της μεταφορικής ταινίας προσαρμόζεται από 1,5m-3,2m.  Τα  παλετοφόρα σε πολύ προσιτές τιμές, είναι ζυγιστικής ικανότητας 2 τόνων, για άμεση μεταφορά και γρήγορη ζύγιση. Παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης.  Τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο και η αντοχή στην συνεχή χρήση.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία  στην κατασκευή για ζυγαριές ελαιοτριβείων (weighing machines for olive mills)

 ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

  • Ζυγιστικό σύστημα για την συνολική ζύγιση της παραγωγής ελαιολάδου, ανά παραγωγό και αυτόματη παρακράτηση του δικαιώματος.
  • Βγαίνει αυτόματα το ποσοστό % του ελαιοτριβείου και υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης αυτού ανά πάσα στιγμή.
  • Παρέχεται η δυνατότητα άντλησης ελαιολάδου, στο επιθυμητό βάρος.
  • Αποτελείται από δεξαμενή ΙΝΟΧ, χωρητικότητας 650-700 Kg, η οποία ταυτόχρονα είναι και ζυγαριά με 4 δυναμοκυψέλες.

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ  (TRUCK SCALES)                            

Όλες οι γεφυροπλάστιγγες έχουν σχεδιαστεί με άρτια μέθοδο, τεχνική, με ηλεκτρονικά ανταλλακτικά ευρωπαϊκής προέλευσης και προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Η γεφυροπλάστιγγα μπορεί να είναι τοποθετημένη σε λάκκο ή επιφανειακά με ράμπες για ευκολότερη πρόσβαση.  Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα CE, τα πρότυπα ΟIML μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας.

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τον έλεγχο και τη διαχείριση της ζύγισης του οχήματος με μια ποικιλία πακέτων λογισμικού και συστημάτων που ελέγχονται από τον χειριστή ή από τον οδηγό.  Προσφέρουμε στον πελάτη μια ολοκληρωμένη λύση σε οικονομική τιμή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή αξιοπιστία.

Η εταιρεία  Τομάσης Χαράλαμπος & ΓιώργοςΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ κατασκευάζει επίσης ζυγιστικά σακιαστικά δημητριακών καρπών.  Το σακιαστικό ST-70, είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών και παραγωγικής δυναμικότητας 240-280 σάκους την ώρα.

Επίσης προσφέρουμε Βιομηχανικό λογισμικό και ζυγιστικούς αυτοματισμούς για την παραγωγή ασφάλτου, αδρανών υλικών, αναμείξεις υλικών και παραγωγής μειγμάτων.

ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ – PLC – SCADA- ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΖΥΓΙΣΗΣ

 Σε συνέχεια των υπηρεσιών μας παρέχουμε και την δυνατότητα των ελέγχων και πιστοποιήσεων σε ζυγαριές, γεφυροπλάστιγγες αλλά και ζυγιστικών αυτοματισμών. Διαθέτουμε μια πληθώρα πιστοποιημένων και ελεγμένων πρότυπων βαρών και μπορούμε να καλύψουμε  κάθε σας ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/

https://gtomasis.com/home/

E-mail: [email protected]

Facebook: gTomasisCom

Linked in: George & Charalampos Tomasis – Achaiki Plastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το