Πολιτισμός

Το τραγούδι “ύμνος” στον πατέρα του Νίκου Χιώτογλου κυκλοφόρησε επίσημα από την δισκογραφική και “σαρώνει” στο Youtube

Η δισκογραφική εταιρεία Menta Art Events κυκλοφόρησε επίσημα το τραγούδι “ύμνο”για τον πατέρα που έγραψε ο Νίκος Χιώτογλου και ερμηνεύτηκε μοναδικά από τον Κωνσταντίνο Ζεμπίλα. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην απώλεια του πατέρα του Κωνσταντίνου Ζεμπίλα.

Ο Νίκος Χιώτογλου έγραψε τραγούδι για όλους τους ήρωες των παιδικών ονείρων επηρεασμένος από την απώλεια του πατέρα του πολύ καλού του φίλου – και τραγουδιστή- Κώστα Ζεμπίλα. Είναι ένα κομμάτι, μέσα από το οποίο ο εμπνευσμένος μουσικάνθρωπος που διαγράφει μια πορεία έντονης δραστηριότητας και καινοτομίας», προσπαθεί να θυμίσει (και να υπενθυμίσει) αξίες και ιδανικά που σαν λαό μας χαρακτηρίζουν», λέει ο ίδιος ο συνθέτης. Ο στιχουργός και συνθέτης σημειώνει πως η οικογένεια είναι το παν για τον ίδιο και προσπάθησε να χτίσει στιχουργικά το κομμάτι βασιζόμενος στον πραγματικό του πυρήνα, στη λέξη «Μπαμπά», η οποία από μόνη της έχει μια τεράστια «συναισθηματική δυναμική».
Οι συντελεστές: Τραγούδι Κωνσταντίνος Ζεμπίλας, κλαρίνο Σταύρος Κουσκουρίδας, ηχοληψία Τάσος Κουλούρης, μίξη και μουσική επιμέλεια Κωνσταντίνος Γκιβίσης και κινηματογράφηση Πάνος Ζενίδης.

Ακούστε το τραγούδι:

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το