Αθλητισμός

Τα παιδιά χάρηκαν το μπάσκετ σε φιλικούς αγώνες της Ανόρθωσης με τους Τιτάνες Αλμυρού

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚ Βόλου τρεις φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής της Ανόρθωσης με τα αντίστοιχα των Τιτάνων Αλμυρού. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 90 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις που είχαν ως σκοπό τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους μα πάνω από όλα να κοινωνικοποιηθούν με απώτερο σκοπό το να γίνουν σωστοί άνθρωποι.
Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, στις κερκίδες βρέθηκαν γονείς και φίλοι που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων. Εξάλλου, μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το κλειστό του ΕΑΚ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα. Την αρχή έκαναν οι παίδες (γεν. 2005-06), ακολούθησαν οι τζούνιορ (γεν. 2010-12) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με τα μίνι (γεν. 2007-08).
Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας. Στο τέλος, όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.
Η διοίκηση της Ανόρθωσης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την Κάβα Λιάπης και τον ιδιοκτήτη αυτής Λιάπη Νικόλαο για την ευγενική χορηγία των νερών και των αναψυκτικών που προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά.

Επίσης, καλεί όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα και με προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον γενικό αρχηγό Παπαχρήστο Βασίλειο (τηλ. 6931042330), τον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Καπουρνιώτη Μιχάλη (τηλ. 6936578196) και τους προπονητές Γαλανάκη Νίκο (τηλ. 6937014336), Κοντάκη Βασίλη (τηλ. 6906641138), Ανδρέογλου Άκη (τηλ. 6979432396).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το