Αθλητισμός

Θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του – Ο Βόλος υποδέχεται την Ηλιούπολη για την Α2 πόλο

Με «όπλο» την καλή ψυχολογία, απόρροια της νίκης του στην πρεμιέρα της Α2 πόλο, ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θέλει σήμερα να διπλασιάσει τις επιτυχίες του. Θα αναμετρηθεί με την Ηλιούπολη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», σε παιχνίδι που ορίστηκε να αρχίσει στις 13.30.
Πριν μία εβδομάδα το βολιώτικο συγκρότημα υποδέχθηκε τον ΟΦΘ και ενθουσίασε τους φίλους του αθλήματος με την εμφάνισή του και τη νίκη με 10-7. Οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα έδειξαν ότι έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και «χτύπησαν» πολλές φορές στην κόντρα τους αντιπάλους τους, ενώ και στην άμυνα είχαν μεγάλη διάθεση. Βέβαια, δεν απέφυγαν κάποια λάθη λόγω απειρίας, αλλά η συνολική τους εικόνα ήταν εξαιρετική και γι’ αυτό χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές.
Αντίστοιχη αγωνιστική παρουσία θα επιδιώξουν και στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να υπερασπιστούν την έδρα τους, απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα, που στην 1η αγωνιστική «στραβοπάτησε» φέροντας ισοπαλία 7-7 εντός έδρας με τον Ν.Ο. Λάρισας. Όπως είναι λογικό η Ηλιούπολη θέλει να πάρει τους βαθμούς που έχασε «σπίτι» της σε εκτός έδρας αγώνα, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκ μέρους των Βολιωτών.
Αυτό τόνισε στη «Θ» και ο προπονητής τους Δημήτρης Μπλάνας: «Έχω τονίσει και παλαιότερα ότι στον όμιλό μας μπορεί η οποιαδήποτε ομάδα να κερδίσει κάποια άλλη, όταν βρεθεί στη μέρα της. Αν, λοιπόν, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και πάρα πολύ προσεκτικοί σε όλες τις επιλογές μας, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Θα είναι σημαντικό να δείξουμε μεγάλη αγωνιστική διάθεση και φυσικά να περιορίσουμε τα λάθη μας».
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Βόλου. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Νίνος Νάσιος (τερμ.), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γκανάτσιος, Στέργιος Παπαβασιλείου, Γιάννης Μαρινάγης, Χρήστος Μαρινάγης, Κώστας Πετρόπουλος, Βασίλης Βλιώρας, Δημήτρης Γλούμης, Γιώργος Στεργίου, Μηνάς Νικηφορίδης, Χρήστος Κουφιδάκης, Σωτήρης Ιωακείμ (τερμ.), Μιχάλης Νικολέρης, Δημήτρης Κοκκινάκης, Λευτέρης Ανδρής, Ιάσων Μάρκου, Θάνος Γραμμένος, Αλέξανδρος Κολημήτρας.
Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού ορίστηκαν οι Ανδρέας Κατσώνης και Θεοφάνης Ποσποτίκης και κριτές τέρματος οι Χρήστος Κυράνης και Άρης Σπυρόπουλος. Μέλη της γραμματείας θα είναι οι Μαρκέλλα Λέτσιου, Αργυρώ Βασιλειάδου και Ιφιγένεια Νάνου, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Μανώλη Πατλάκα.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο είναι το εξής:
Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 13.30, Βόλος-Ηλιούπολη
Κολ. Λάρισας, 13.30, Ν.Ο. Λάρισας-Άρης
Κολ. Ποσειδώνιο, 14.00, ΟΦΘ-Νηρέας Γέρακα
Κολ. Χαϊδαρίου, 16.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Μίλων

Η βαθμολογία
1. Νηρέας Γέρ. 3
2. Βόλος 3
3. Α.Ε. Χαϊδαρίου 3
4. Ηλιούπολη 1
5. Ν.Ο. Λάρισας 1
6. Άρης 0
7. ΟΦΘ 0
8. Μίλων 0

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το