Τοπικά

Στον Βόλο οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης για μαθητές

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.)προκήρυξε τους Πανελλήνιους Αγώνες Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας σχολ. έτους 2018-2019.

Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με Πρόεδρο τον Διευθυντή Σαβελίδη Σωκράτη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται η Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και τόπος διεξαγωγής το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Στην περσινούς αγώνες οι οποίοι στέφτηκαν με επιτυχία, πήραν μέρος πάνω από 350 μαθητές και μαθήτριες απ όλη την Ελλάδα συνοδευόμενοι από γονείς και προπονητές οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την όλη διοργάνωση .
Έτσι και φέτος αναμένεται ένας μεγάλος αριθμός μαθητών και μαθητριών από τα Λύκεια όλης της Ελλάδος να συμμετέχει στους αγώνες οι οποίοι αναμένεται να έχουν την ανάλογη επιτυχία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το