Τοπικά

Ο Δικηγορικός Σύλλογος έκοψε την πίτα του – Χρ. Στρατηγόπουλος: «Δυσλειτουργική απονομή δικαιοσύνης στον Βόλο»

Για δυσλειτουργική απονομή δικαιοσύνης στον Βόλο μίλησε μεταξύ άλλων χθες, σε δήλωσή του, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης, ο πρόεδρός του Χρήστος Στρατηγόπουλος.
Σε δήλωσή του ο κ. Στρατηγόπουλος ανέφερε ότι «ξεκινάει μια νέα χρονιά με κληρονομιά τα προβλήματα που μας απασχόλησαν τις προηγούμενες χρονιές, σε σχέση με τη μείωση της δικαστηριακής και δικηγορικής ύλης, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και συμβάλλει και αυτό από την πλευρά του στη δυσλειτουργική απονομή της δικαιοσύνης στην πόλη μας. Όμως κάθε νέα χρονιά εμπεριέχει και το στοιχείο της ελπίδας και ταυτόχρονα της πρόκλησης, ότι τα ζητήματα που μας απασχολούν, θα αντιμετωπιστούν καλύτερα, στην κατεύθυνση της άρσης ή έστω της άμβλυνσης αυτών. Έχω βαθιά πεποίθηση, ότι επειδή η απαισιοδοξία και η παραίτηση από τους στόχους δεν βοήθησαν ποτέ και κανέναν στην επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν, ότι οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, κυρίως υπό την έννοια ότι οι επιλογές μας που αναγνωρίζουν λάθη του παρελθόντος και στοχεύσεις του μέλλοντος, μπορούν να αποτελέσουν τη βασική ύλη για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μας».
Το φλουρί της πίτας κέρδισε το μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Νίκη Τσιλιβίδου. Σημειώνεται ότι ο ΔΣΒ θα κόψει την πίτα του επίσημα για τα μέλη του την 1η Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το