Αθλητισμός

Λάκης Μπακάλης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

Το 2018 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον Θησέα. Κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ και μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα η πορεία του είναι αρκετά καλή, αφού βρίσκεται στην 6η θέση και στο +4 από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.
Στην Αγριά δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι, όπως φαίνεται και από τη δήλωση που έκανε στη «Θ» ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης: «Σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την όλη προσπάθεια και φυσικά από τη βαθμολογική μας θέση. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν, ενώ πολύ κοντά στην ομάδα είναι και η διοίκηση. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα και νομίζω πως αυτό βγαίνει στους αγωνιστικούς χώρους, με τα αποτελέσματα να μας έχουν δικαιώσει μέχρι στιγμής».
Ο Βελεστινιώτης τεχνικός γνωρίζει τη Γ’ Εθνική καλύτερα από τον καθένα και γι’ αυτό δεν εφησυχάζει. Για τη νέα χρονιά τονίζει πως χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση προκειμένου ο Θησέας να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία:
«Η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι πολύ καλή. Μακάρι να μαζεύουμε τους βαθμούς με την ίδια συχνότητα και μέσα στο 2019. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμία στιγμή. Γνωρίζουμε ότι η κατηγορία είναι δύσκολη, οπότε το ζητούμενο για μας είναι να διατηρήσουμε την σταθερότητα στην απόδοσή μας, ώστε να συνεχιστούν και τα θετικά αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Πενθήμερο το ρεπό
Πενθήμερο (από σήμερα έως την Πέμπτη 27/12) είναι το ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Θησέα ο κ. Μπακάλης για να μπορέσουν να ξεκουραστούν και να περάσουν ευχάριστα τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εξάλλου, ήθελε και να τους επιβραβεύσει για τη μέχρι τώρα προσπάθεια και συνέπειά τους.
Έτσι, χθες οι «πράσινοι» έδωσαν φιλικό με την Κ20 του ΝΠΣ Βόλος και το επόμενο ραντεβού τους στο γήπεδο δόθηκε για την Παρασκευή 28/12.
Προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί τόσο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Στυλίδα, που θα γίνει ανήμερα των Φώτων θεωρείται πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Ρεπό στους παίκτες θα δοθεί μόνο την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το