Αθλητισμός

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από Θησέα – Απέκτησε Κεφαλά και Δημητριάδη

Το πρώτο μεταγραφικό… χτύπημα πραγματοποίησε ο Θησέας Αγριάς και μάλιστα είναι διπλό. Οι «πράσινοι» έκαναν δικούς τους, τον τερματοφύλακα Αποστόλη Κεφαλά και τον ακραίο αμυντικό Αρκάδιο Δημητριάδη. Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Γαρυφάλλου.
Δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Θησέας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Αλιάτης και οι συνεργάτες του, τα βρήκαν σε όλα με τους Αποστόλη Κεφαλά και Αρκάδιο Δημητριάδη και έτσι με αυτούς ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Ο τερματοφύλακας Αποστόλης Κεφαλάς γεννήθηκε στις 26/4/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Νίκης. Στα μέσα της περιόδου 2012-13 πήγε στον Ρήγα Φεραίο και έπαιξε σε δύο παιχνίδια Δ’ Εθνικής. Την επόμενη τριετία ακολούθησε τους Βελεστινιώτες στη Γ’ Εθνική και υπερασπίστηκε την εστία τους σε 66 αγώνες. Τη σεζόν 2013-14 κάθισε κάτω από τα δοκάρια σε 10 παιχνίδια, ενώ τις περιόδους 2014-15 και 2015-16 ήταν κυριολεκτικά αναντικατάστατος με 26 και 30 εμφανίσεις αντίστοιχα.
Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην Α’ τοπική για λογαριασμό του Ηρακλή Βόλου και τον βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις.

Ο Αρκάδιος Δημητριάδης έχει γεννηθεί στις 6/3/1995 και είναι αριστερός μπακ. Ξεκίνησε στην ΑΠΟΒ και στη συνέχεια έπαιξε στις ομάδες Κ17 και Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Οι πρώτες 13 συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική έγιναν με τον Πύρασο στο πρώτο μισό της περιόδου 2015-16. Για έξι μήνες ανήκε στο δυναμικό της Επισκοπής Ρεθύμνου, ενώ το 2016-17 επέστρεψε στη Μαγνησία για λογαριασμό του Σαρακηνού. Πέρυσι ενίσχυσε τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, έχοντας 25 συμμετοχές και ένα γκολ στο ενεργητικό του.
Στο μεταξύ, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Γαρυφάλλου. Γέννημα-θρέμμα του συλλόγου ο συγκεκριμένος παίκτης, πρόλαβε πέρυσι να παίξει σε οκτώ ματς πριν τραυματιστεί σοβαρά. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστών στη Λάρισα και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται για τον Δεκέμβριο. Στον Θησέα θεωρούσαν ηθικό χρέος να μείνει στην ομάδα και η διοίκηση φρόντισε γι’ αυτό, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσε εύχεται στον Γαρυφάλλου ταχεία ανάρρωση.
Έτσι, οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει έφτασαν τους 10 τον αριθμό. Θυμίζουμε ότι έχουν συμφωνήσει για την παραμονή τους και οι: Νίκος Κοτζαθανάσης, Κώστας Οικονόμου, Αποστόλης Σφάκας, Κώστας Καραλόπουλος, Ηλίας Βλάχος, Θανάσης Αραμπατζής, Αλέξανδρος Γκουγκούδης, Φίλιππος Ρουκάς και Νίκος Μπράνος. Στον αντίποδα, έχει αποχωρήσει ο Δημήτρης Μοράλες, που συνεχίζει στον Σαρακηνό.
Τέλος, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται συνάντηση της διοίκηση του Θησέα με τον προπονητή Κώστα Παπαστεργίου. Θα συζητηθούν διάφορα θέματα της ομάδας, όπως η προετοιμασία, που αναμένεται να αρχίσει στις 23 Ιουλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το