Τοπικά

Ένταση στα Αστέρια Αγριάς για εργασίες κλαδέματος -Αγωγή θα καταθέσουν οι κάτοικοι εναντίον Δήμου Βόλου και ΔΕΥΑΜΒ

Ένταση σήμερα το πρωί στα Αστέρια Αγριάς όταν στο σημείο μετέβη συνεργείο για να κλαδέψει δέντρο προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή του αντλιοστασίου. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πρόκειται να καταθέσουν αγωγή κατά του Δήμου Βόλου και κατά της ΔΕΥΑΜΒ
Μιλώντας στο «Ράδιο Ακρόαμα» ο πρόεδρος του πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αστέρια Κώστας Θεοδοσόπουλος ανέφερε πως οι κάτοικοι περίμεναν σήμερα να ολοκληρωθούν οι εργασίες του αντλιοστασίου. Ωστόσο αυτό που είδαν ήταν το συνεργείο που ήρθε για να κλαδέψει τον δέντρο, το οποίο οι κάτοικοι ήθελαν να μην πειραχθεί.

«Όλα αυτά γίνονται για ένα καπρίτσιο του κ. Μπέου. Έγινε χαβούζα η περιοχή» δήλωσε ο κ. Θεοδοσόπουλος και πρόσθεσε πως η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή είναι απαράδεκτη ενώ υπάρχουν σπίτια που έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο εδώ και δύο μήνες ενώ προβλήματα υπάρχουν και με την υδροδότηση και ηλεκτροδότηση.

 

 

Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

Το καρναβάλι των γραφικών στην περιοχή Αστέρια Αγριάς συνεχίζεται και πλέον οι προθέσεις, οι σκοπιμότητες και τα ιδιοτελή κίνητρα των πολιτικών προβοκατόρων που παρακινούν και παγιδεύουν στα άνομα και αήθη σχέδια τους, τους κατοίκους της περιοχής, δεν μπορούν να αποκρυφτούν.

Το συγκεκριμένο έργο, Θεού θέλοντος και γραφικών επιτρεπόντων, θα ολοκληρωθεί, βάσει του σχεδιασμού, την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά θα αρχίσει η εντυπωσιακή ανάπλαση και η αναβάθμιση του περιβάλλοντος τόσο στο άλσος – παρκάκι, όσο και στους γύρω δρόμους, εργασίες για τις οποίες δυστυχώς μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε αν το αξίζουν, αφού με τις ενέργειες τους δείχνουν βολεμένοι και ικανοποιημένοι από το μίζερο και το ελάχιστο, που τους παρείχαν μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε όλες τις πλευρές ότι τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη Δημοτική Αρχή από την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού περιβαλλοντικού και αναπτυξιακού αυτού έργου και όσοι το επιχειρήσουν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου. Οι όποιες καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν έως σήμερα και όσες ενδεχομένως υπάρξουν στο μέλλον οφείλονται στις υπονομευτικές για την πρόοδο του έργου ενέργειες τους και μόνο. Ας σοβαρευτούν, λοιπόν, και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το