Τοπικά

Πάνω από 3000 στρέμματα παραχωρούνται για καλλιέργεια στην Κάρλα

KARLA3

Μέσω δημοπρασίας θα διατεθούν για χρήση εκτάσεις της τέως λίμνης Κάρλας για την καλλιεργητική περιόδο 2015. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε. Μαγνησίας, όσοι ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν μία έκταση θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, στο Διοικητήριο στο Βόλο.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από τοπογραφικό διάγραμμα μηχανικού στο σύστημα ΕΓΣΑ ΄87 και σε ψηφιακή μορφή αρχείου autocad, που θα απεικονίζει την αιτούμενη προς παραχώρηση έκταση. Η αιτούμενη προς παραχώρηση συνολική έκταση πρέπει να αποτυπώνεται σε τεμάχια εμβαδού έως 25 στρεμμάτων και αθροιστικά να μην υπερβαίνει το εμβαδό των 100 στρεμμάτων για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η συνολικά διαθέσιμη και επιδεκτική καλλιέργειας έκταση ανέρχεται σε 3.127 στρέμματα και είναι αυτή που είχε παραχωρηθεί για τις καλλιεργητικές περιόδους 2012-13, 2013-14 και 2014-15 με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εκτός δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών και υπαλλήλων Ο.Τ.Α, έπειτα από συνεννόηση με την υπηρεσία για την ορθή σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το