Αθλητισμός

Δανεικός στον Βόλο ο Τρουιγιέ

Σε μια δυνατή προσθήκη αναμένεται να προχωρήσει ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους για τον επόμενο χρόνο τον Αλέξις Τρουιγιέ.

Ο 21χρονος Γάλλος, θα υπογράψει με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Βόλου. Ο εν λόγω μέσος, είχε έρθει πέρυσι στο «τριφύλλι» αλλά ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν, αφού στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο 0-2 με τη Λαμία στις 16/10 του 2022 υπέστη χιαστό με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έχει ισχύ ως το 2025 και με το δανεισμό του στο Βόλο πιστεύεται ότι θα επανέλθει στα επίπεδα που έκαναν τους «πράσινους» να τον αποκτήσουν.

Ο Βόλος είχε δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό για τον Τρουιγέ και επήλθε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, όπως προαναφέραμε.
O Τρουιγιέ θα αποτελέσει μία εξαιρετική επιλογή για τη μεσαία γραμμή του Βόλου, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη όπου μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στη θέση «8» όσο και στη θέση «10», ενώ στα «υπέρ» του είναι φυσικά και το γεγονός ότι αν και μικρός σε ηλικία έχει προλάβει να φορέσει τη φανέλα σπουδαίων γαλλικών ομάδων όπως η Νις και η Οσέρ.
Θυμίζουμε ότι πριν μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τη Νις στην Οσέρ έχοντας 28 συμμετοχές.

Έχουμε τονίσει πως η περίπτωση της απόκτησης του Ματιέ  Βαλμπουενά φαντάζει δύσκολη, καθώς ο Γάλλος άσος σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει εκεί τον επόμενο χρόνο, καθώς θα αναλάβει και ένα δίκτυο Ακαδημιών.

Πάντως, σύμφωνα με το sportime.gr ο Βόλος δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια να εντάξει τον Βαλμπουενά στη δύναμή του και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προσφέρουν ένα υψηλό συμβόλαιο στον Γάλλο άσο για να ντυθεί στα «κυανέρυθρα» της τάξης των 250.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα του sportime αναφέρει: «Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Βόλος είναι… μαγαζί γωνία στη Σούπερ Λιγκ, κάτι που φάνηκε και από την θέση που κατέλαβε. Πέρσι μπήκε στην πρώτη 6άδα, ενώ παράλληλα πλέον έχει γίνει και selling club, τόσο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με πιο τρανό παράδειγμα τον Τάσο Δουβίκα που έφτασε στην Ουτρέχτη και κάνει πάταγο.

Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό trend, φυσικά όπως πάντα με το αζημίωτο, αφού ο Αχιλλέας Μπέος όταν θέλει και πρέπει βάζει το χέρι στην τσέπη.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε ότι πρέπει να κυνηγήσει την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά, για τα όσα μπορεί να προσφέρει εντός και εκτός γηπέδου.

Για το λόγο αυτό προσφέρει 250 χιλιάρικα το χρόνο στον Γάλλο, για να μεταφέρει τη σοφία του στους συμπαίκτες τους και να τους βοηθήσει τα μέγιστα».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το