Αθλητισμός

Α2 πόλο: Με Κεϊχανί στην Αθήνα ο Βόλος κόντρα στον ισχυρό Ιωνικό

Τον τρίτο εκτός έδρας αγώνα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 πόλο δίνει σήμερα ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Αντίπαλός του ο Ιωνικός, με το παιχνίδι στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νίκαιας να έχει οριστεί να αρχίσει στις 13.45, ενώ διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του βορείου ομίλου.

Ντεμπούτο για το βολιώτικο συγκρότημα θα κάνει ο Αμιρχουσεΐν Κεϊχανί μια και το δελτίο του εκδόθηκε από την ΚΟΕ. Οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Ιρανού φουνταριστού, που με τον νεαρό Παναγιώτη Γλούμη θα συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο στα δύο μέτρα της επίθεσης.

Πάντως, παρά τη συμμετοχή του Κεϊχανί, η αποστολή του Βόλου σήμερα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο Ιωνικός συγκαταλέγεται στα φαβορί, τόσο για την πρόκριση στα πλέι οφ, όσο και για την άνοδο. Ωστόσο, όλοι στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας και καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με 13-7 επί της Α.Ε. Χαϊδαρίου την περασμένη Κυριακή στη Νέα Ιωνία.

Ο προπονητής Μανώλης Γούναρης στη «Θ»: «Προερχόμαστε από νίκη και καλή εμφάνιση, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά, αφού μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Ιωνικός είναι αρκετά δυνατός. Έχει «γεμάτο» ρόστερ και βλέψεις ακόμη και για την άνοδο, ενώ θα παίξει και στην έδρα του. Όμως στον αθλητισμό όλα γίνονται. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Βόλου είναι οι: Κ. Νάσιος, Καρπέτας, Καραΐσκος, Γκανάτσιος, Κεϊχανί, Χρ. Μαρινάγης, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Χρ. Κουφιδάκης, Χαμίτης, Ανδρής, Νιζάμης, Μεριστούδης, Νικολέρης, Γλούμης, Μπακαλάκης Πανίδης, Κανάκης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Ανδρέας Κατσώνης, Χρήστος Χρονόπουλος. Παρατηρητής τους θα είναι ο Πάρης Χασεκίογλου, ενώ αλυτάρχης ορίστηκε ο Δημήτρης Γαλήνας.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο είναι το εξής:
Κολ. Νίκαιας, 13.45, Ιωνικός-Βόλος
Κολ. Ποσειδώνιο, 14.00, Άρης-Ν.Ο. Λάρισας
Κολ. Κέρκυρας, 15.00, Κέρκυρα-Καλαμάκι
Κολ. Ποσειδώνιο, 15.30, ΟΦΘ-Α.Ε. Χαϊδαρίου

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το