Αθλητισμός

Ήττες για τον Βόλο στους αγώνες του στο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων

Η ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων (Κ17) του Βόλου συμμετείχε στην α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έδωσε δύο αγώνες και ηττήθηκε και στους δύο, παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριές της.

Το Σάββατο ο Βόλος θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε τον αγώνα στα «χαρτιά» με 5-0, καθώς προτιμήθηκε να δώσει το «παρών» μόνο στα ματς της Κυριακής. Χθες το πρωί πάλεψε κόντρα στην ΕΑΤΕ Κολεγίου από την οποία ηττήθηκε 11-9. Τα οκτάλεπτα στο ματς αυτό ήταν: 4-1, 4-2, 1-1, 2-5, ενώ τα βολιώτικα γκολ σημείωσαν οι Τσιμπερίδη 6, Κουφιδάκη 2 και Καλλιμοπούλου.

Το απόγευμα ο Βόλος έχασε με 17-10 από την Ηλιούπολη και έτσι πήρε την 4η θέση στον όμιλο. Τα οκτάλεπτα ήταν: 6-3, 3-2, 5-3, 3-2. Για την βολιώτικη ομάδα σημείωσαν από πέντε γκολ η Τσιμπερίδη και η Κουφιδάκη.

Ο προπονητής Γιώργος Ντόνας χρησιμοποίησε 11 πολίστριες που είναι οι: Μαρκέλλα Στεφάνου, Χρύσα Κουφιδάκη, Ελένη Τσιμπερίδη, Ειρήνη Καλλιμοπούλου, Έλλη Καπετανιά, Ελευθερία Παυλίδη, Εβίτα Βασιλούδη, Κλεοπάτρα Ντόνα, Ραφαέλα Νασιάκου, Βάσια Μολιού, Μαρία Μολιού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το