Αθλητισμός

Βολιώτικες μονομαχίες στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Βολιώτικες μονομαχίες περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Γ.Σ. Βόλου θα κοντραριστεί με τον Αιολικό και η ΑΕΒΔ με τον Ίωνα. Από εκεί και πέρα, η Ανάληψη θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, ενώ η Ανόρθωση θα είναι φιλοξενούμενη της ΕΑΛ.

Γ.Σ. Βόλου-Αιολικός
Μετά το «διπλό» στη Γιάννουλη επί του Φοίβου, το «δύο στα δύο» θα επιδιώξει ο Γ.Σ. Βόλου απέναντι στον Αιολικό, που με τη σειρά του θέλει να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από την Ανάληψη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.
Προπονητής του Γυμναστικού είναι ο Παναγιώτης Τύμπας με συνεργάτες τους Γιώργο Ντάκη και Στέφανο Μπαντίδη. Η σύνθεση της ομάδας: Στέργιος Αυλογιάρης, Κώστας Γαλάτος, Γιώργος Καραφέρης, Μάριος Κορτέσης, Κώστας Κυριαζής, Νίκος Κουρουπάκης, Στέλιος Μαναρίδης, Γιώργος Μαστέλλος, Χρήστος Νικολαΐδης, Βασίλης Ντάκης, Μάριος Τσίρος, Αλέξανδρος Τσούκας, Αντώνης Χαϊμαντάς, Στέργιος Χατζόπουλος, Γιάννης Χροναίος, Δημήτρης Κατσικάρης.
Για τον Αιολικό, ο Δημήτρης Καραγιώργος θα στηριχθεί στους: Βασίλη Μπαϊράμη, Απόλλωνα Μισαηλίδη, Χρήστο Σαββίδη, Νίκο Θεοδωρόπουλο, Θεόδωρο Γκριτζάλη, Λευτέρη Γκινίδη, Ιάσονα Οικονόμου, Άγγελο Ζαρνακούπη, Μάριο Δαρτιώτη, Θανάση Παρισάκη, Γιάννη Καλαμάκη, Παναγιώτη Βαγιόπουλο, Νίκο Κουτσούκη, Φίλιππο Σέρρη, Φραντζέσκο Φερχάντι, Παναγιώτη Παπαζήση, Κωνσταντίνο Κόκκαλη, Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Κολτσιδόπουλο, Παντελή Ευαγγέλου, Αλέξανδρο Μπούρα και Μάρκο Μάνε.

ΑΕΒΔ-Ίωνας
Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα στην πρεμιέρα για την ΑΕΒΔ και τον Ίωνα. Η πρώτη έχασε με διαφορά από την Ανόρθωση, ενώ ο δεύτερος συνέτριψε τον Νέο Κεραυνό. Μένει να δούμε αν σήμερα (7 μ.μ.) στη Νέα Ιωνία ο Ίωνας θα διπλασιάσεις τις νίκες του ή αν η ΑΕΒΔ πανηγυρίσει για πρώτη φορά.
Η ΑΕΔΒ έχει τεχνικό τον Άγη Τζούμα, ενώ το ρόστερ της είναι το ακόλουθο: Παύλος Τσινίκας, Μένιος Πάντος, Κώστας Δεσλής, Δήμος Κουτσομπόρης, Νίκος Θέος, Γιώργος Ντελής, Κώστας Τζιώρτζιος, Αντώνης Κωστόπουλος, Αχιλλέας Ζάχος, Νίκος Βλάχος, Μάριος Τσεκούρας, Κώστας Χαρχαρής, Γιώργος Κούστας.
Το έμψυχο δυναμικό του Ίωνα, με προπονητή τον Λάμπρο Πρέκα είναι το παρακάτω: Κλέαρχος Πρέκας, Χρήστος Καλογερόπουλος, Γιώργος Φώτογλου, Νίκος Πετκόγλου, Ζήσης Καραμπατής, Ευάγγελος Λιαδέλης, Φίλιππος Παπαδούλης, Θανάσης Παυλόπουλος, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Τζήμας, Βαλεντίνος Κέτουλας, Γιώργος Μπεκρής, Αντώνης Χρηστομάνος, Θεόφιλος Παναγής, Σταύρος Βοσινάκης, Θεοδόσης Παλαμιώτης, Στάθης Γιαδίνης, Κώστας Λωρίτης-Αγάλου, Θανάσης Φοινικόπουλος.

ΕΑΛ-Ανόρθωση
Η φιλόδοξη Ανόρθωση θα «εκστρατεύσει» στη Λάρισα για να αναμετρηθεί με την τοπική ΕΑΛ, σε αγώνα που αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα. Το συγκρότημα του Μιχάλη Καπουρνιώτη έδειξε τα… δόντια του στην 1η αγωνιστική με την άνετη επικράτηση επί της ΑΕΒΔ και σήμερα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του.
Το ρόστερ της Ανόρθωσης είναι το κάτωθι:: Θωμάς Γεωργίου, Γιάννης Τραϊανού, Νίκος Ακριβόπουλος, Νίκος Μπέας, Νίκος Γαλανάκης, Βασίλης Κοντάκης, Χρήστος Παπαϊωάννου, Γιώργος Καραθανάσης, Θωμάς Καραγεώργος, Ζήσης Αβελάς, Παναγιώτης Τσώλης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Τζούμας, Άκης Κοντογιάννης, Σίμος, Φιλίππου, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Χρήστος Ζαρογιάννης.

Ανάληψη-ΑΕΛ
Η Ανάληψη υποδέχεται στις 5 μ.μ. την ΑΕΛ στο ΕΑΚ Βόλου και μετά τη νίκη της σε ματς «θρίλερ» με τον Αιολικό, θέλει να πανηγυρίσει ξανά. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Στέφανος Τύμπας έχει στη διάθεσή του την εξής σύνθεση: Κώστας Αλεξίου, Γιώργος Ίλτσογλου, Χρήστος Καρασάββας, Δημήτρης Τσαγκλής, Φάνης Αγγελοκωστόπουλος, Βασίλης Γιωτόπουλος, Γιάννης Καλαϊτζής, Φώτης Μπουσκολίτης, Φίλιππος Πανιόπουλος, Νίκος Στάμος, Άρης Βούλγαρης, Αντώνης Νικόπουλος, Δημήτρης Γκουντόπουλος, Δημήτρης Καζεπίδης, Βασίλης Ζήσης, Γιώργος Μπαρώτας, Πλάτων Κέτουλας, Θεόδωρος Κοντογιάννης, Κωνσταντίνος Μπακίρης, Αλκίνοος Μπακίρης, Λεωνίδας Αλμπανούδης, Γιώργος Κοντούρης.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των αγώνων στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ και οι διαιτητές που ορίστηκαν, έχουν ως εξής:

Α1 ΕΣΚΑΘ
Σάββατο 9/10
ΕΑΚ Βόλου, 17.00, Ανάληψη-ΑΕΛ: Π. Μπουγλός, Παπαγιώτης.
ΕΑΚ Λάρισας, 17.30, ΕΑΛ-Ανόρθωση: Γερακίνης, Χριστοδούλου.
Μπάρας, 18.00, Άρης Τρ.-Καλαμπάκα: Γκαρτζονίκας, Γκουλίτος.
«Β. Παρασκευόπουλος», 18.00, Γ.Σ. Βόλου-Αιολικός: Γιαννούλης, Ι. Μπουγλός.
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΕΒΔ-Ίωνας: Αβραμίδου, Κοντοστάθης.
Αγίου Θωμά, 19.30, Μύτικας-Δαναοί: Μαραμής, Λυτροσυγκούνης.
ΕΑΚ Λάρισας, 19.30, Νέος Κεραυνός-Φοίβος: Γερακίνης, Βόντζα.

Α2 ΕΣΚΑΘ
Σάββατο 9/10
«Β. Παρασκευόπουλος», 16.00, BC Volos-Κένταυρος Ζ.: Γιαννούλης, Γεωργοσόπουλος.
Ν. Ιωνίας, 17.00, Ελευθεριακός-Ακαδημία: Κοντοστάθης, Καραθάνος.
Αγίου Θωμά, 17.30, Ίκαρος-Ερμής: Γιατρόπουλος, Δότας.
Κυριακή 10/10
Σκιάθου, 11/30, Σκιάθος-Σπάρτακος: Αβραμίδου, Παπαγιώτης.

Β’ ΕΣΚΑΘ
Κυριακή 10/10
«Β. Παρασκευόπουλος», 12.00, Ολυμπιονίκης-Α.Σ. Φαρσάλων: Κοντοστάθης, Γεωργοσόπουλος.
«Β. Παρασκευόπουλος», 14.00, Άνω Λεχώνια-Αρμένιο: Κοντοστάθης, Γεωργοσόπουλος.
Τυρνάβου, 15.00, Λέοντας-Άδμητος Βελ.: Καρλιάμπας, Παλιοβαίος.
Χάλκης, 17.00, Ηρακλής Χάλκης-Πλατύκαμπος: Χριστοδούλου, Παπαπρίλης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το