Τοπικά

«Έφυγε» ο γνωστός έμπορος του Βόλου Μιχάλης Βανέζης

Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός και αγαπητός έμπορος του Βόλου Μιχάλης Βανέζης. Γεννήθηκε στον Βόλο και σπούδασε στην Ιταλία μηχανικός κλωστοϋφαντουργίας.
Επιστρέφοντας στον Βόλο ίδρυσε μαζί με τον αδερφό και τον πατέρα τους το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας Vando στη βιομηχανική ζώνη και κατάφεραν να το εδραιώσουν στον τομέα του, προμηθεύοντας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και με εξαγωγές προϊόντων στο εξωτερικό.
Με τη σύζυγό του Μαρία δραστηριοποιήθηκαν στο εμπόριο λειτουργώντας στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του οικιακού και επαγγελματικού ιματισμού, ενώ ταυτόχρονα ειδικεύεται σε προϊόντα ύπνου.

Ο Μιχάλης Βανέζης δραστηριοποιήθηκε και με τα κοινά, καθώς είχε εκλεγεί σε νεαρή ηλικία δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Μεγάλη του αγάπη ήταν η οικογένειά του, αλλά και ο Ιππικός Όμιλος Βόλου με τον οποίο ασχολήθηκε ενεργά διατελώντας για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από διάφορες θέσεις. Ήταν δραστήριος και εργατικός, αλλά αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η φυσική ευγένεια που είχε για όλους.
Άφησε πίσω τη σύζυγό του, δύο γιους, αδέρφια και ανίψια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα» (τηλέφωνο: 24210 24628).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το