Αθλητισμός

“Χτυπούν το κεφάλι τους”

Στον Ολυμπιακό «χτυπούν το κεφάλι τους» μετά την εξέλιξη που προέκυψε στη Φούτμπολ Λιγκ με την αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα και την πρόθεση της ΕΠΟ να καλυφθεί η θέση του από τους περσινούς δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής. Και αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κυνήγησαν τη 2η θέση, όταν φάνηκε ότι έχαναν τον τίτλο. Απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο για τις δηλώσεις του κατά του Ολυμπιακού έδωσαν χθες οι Austrian Boys.

Στη Φούτμπολ Λιγκ έχει μείνει μία θέση κενή μετά την αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα και σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ ειδοποίησε τους περσινούς δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής να είναι έτοιμοι να δηλώσουν συμμετοχή σε αγώνες μπαράζ προκειμένου το κενό αυτό να καλυφθεί. Οι ομάδες αυτές είναι η Δόξα Δράμας, η Α.Ε. Καραϊσκάκης, η Χαλκίδα και ο Ιωνικός.
Δεν είναι σίγουρα πάντως πως θα γίνουν αυτά τα μπαράζ διότι υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις. Ωστόσο, αν τελικά διεξαχθούν ο Ολυμπιακός θα έχει χάσει μία μεγάλη ευκαιρία να ανέλθει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Και αυτό διότι στις τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος εγκατέλειψε την προσπάθεια.
Από τη στιγμή που φάνηκε ότι ο Απόλλων Λάρισας θα έπαιρνε τον τίτλο, στον Ολυμπιακό δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να διεκδικήσουν τη 2η θέση. Έχασαν αρκετούς βαθμούς και έμειναν στην 3η θέση, τη στιγμή που η Α.Ε. Καραΐσκάκης έκανε το ακριβώς αντίθετο. Διεκδίκησε κάθε βαθμό μπορούσε να πάρει, κάτι που την έφερε πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωση-απάντηση από τους Austrian Boys
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον Arena Fm που αφορούσαν τις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου και που χαρακτηρίστηκαν ως προκλητικές (σ.σ. είχε υποστηρίξει πως ο Ν.Π.Σ. «Βόλος» θα είναι η ομάδα που θα προχωρήσει και ότι Ολυμπιακός και Νίκη θα μείνουν μόνο με τις Ακαδημίες τους, αλλά και με τα τμήματα μπάσκετ και πόλο) δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες από τους φίλους του Ολυμπιακού.
Έτσι, οι Austrian Boys εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση: «Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται…. Ο παραπάνω τίτλος ταιριάζει απόλυτα στον μουσαφίρη της πόλης μας μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για την πρόβλεψη της μελλοντικής πορείας της ομάδας μας στον Arena Fm. Εκτός από δήμαρχος, πρόεδρος, μάνατζερ, διαιτητής, μπασκετμπολίστας, γυμναστής, μάγειρας, ψήστης, ραλίστας, γκανιότας είναι και μάγος. Βλέπετε έχει κατασταλάξει να βγάζει λόγο και σε ΜΜΕ που όλως τυχαίως ανακαλύπτουν έναν άνθρωπο χωρίς καμία ιδιότητα αλλά… έχει βαθιά γνώση (;) επί παντός επιστητού. Φυσικά όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ τον έχουν αποκλείσει αφού μόνο λόγο θέλει βγάζει και όχι συνέντευξη. Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έχουν λόγο να ζητήσουν συνέντευξη από έναν απλό πολίτη για ειδικά θέματα. Χορτάσαμε γραφικότητες και την ιδία καραμέλα που δεν λέει να λιώσει, χρόνια τώρα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η απάντηση μας στον μουσαφίρη της πόλης μας και τους 8 της κουστωδίας, εμείς θα την δώσουμε στην Νεάπολη γιατί εμείς θα έρθουμε… εσείς δεν θα έρθετε στο πανθεσσαλικό, και εντός γηπέδου και εκτός… ξέρετε εσείς…».

Στις 2/9 η «πρώτη» της Ακαδημίας
Ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου δίνουν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ξεκινώντας τις προπονήσεις τους. Μάλιστα, φέτος, θα δημιουργηθεί και ομάδα νέων, γεννηθέντων από το έτος 1999 έως και το 2002. Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ, θα είναι συνέχεια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και προθάλαμος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.
Παράλληλα, από τις 23 έως και τις 30 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή αθλητών, γεννηθέντων το 2003, το 2004 και το 2005 με σκοπό τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτούν αυτές τις ομάδες, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς δωρεάν (για το ακριβές πρόγραμμα της προεπιλογής θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες).
Οι προπονήσεις όλων των ομάδων ποδοσφαίρου -έχουν καταρτιστεί ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης των μικρών αθλητών-θα λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.
* Λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου, οι λεπτομέρειες του φιλικού Ολυμπιακός Βόλου-Παγασητικός θα δημοσιευθούν στη «Θεσσαλία της Δευτέρας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το