Τοπικά

Πορεία ενάντια στο Ασφαλιστικό από φορείς, σωματεία και συλλόγους της Μαγνησίας (photos)

DSC07402

Δυναμικό συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο πραγματοποίησαν σήμερα στην πλατεία Πανεπιστημίου φορείς, επιτροπές αγώνα, εργασιακά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη του ΠΑΜΕ.
Κύριος ομιλητής στο συλλαλητήριο ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Στεργίου που ζήτησε μεταξύ άλλων να δυναμώσει η πάλη ενάντια στο νομοσχέδιο-λαιμοτόμο ενώ τόνισε ότι η συσπείρωση των φορέων και των σωματείων τις τελευταίες ημέρες έχει ενοχλήσει τις εργοδοσίες. Απεύθυνε χαιρετισμό στους μικρομεσαίους αγρότες και εξήρε τον αγώνα τους και τη συμμετοχή τους σε 48ωρη απεργία αν το νομοσχέδιο κατέβει στη Βουλή.
Αναφορικά με το προσφυγικό ο κ. Στεργίου ζήτησε από τον κόσμο να δείχνει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και πρόσθεσε ότι οι μαζικοί φορείς ζητούν η σίτιση των προσφύγων να γίνεται με χρηματοδότηση από την Ε.Ε..
Παράλληλα ο κ. Στεργίου είπε όχι στη χρήση του λιμανιού στο Βόλο για τον ανεφοδιασμό του ΝΑΤΟ. «Ούτε μισό ποτήρι νερό για ανεφοδιασμό. Όχι στην αξιοποίηση του λιμανιού ως πολεμικό ορμητήριο. Το ΝΑΤΟ είναι ο πολέμιος των λαών» είπε ο κ. Στεργίου στην ομιλία του.

Χαιρετισμό απεύθυνε και η εκπρόσωπος Συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου Γιάννα Παπαδημητρίου, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Λεβεντέρης Αποστόλης Τάκος , ο Κώστας Απλαντής από την εργασιακή επιτροπή του Κιολεΐδη και εκπρόσωπος φοιτητικών συλλόγων.

Οι φορείς πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ξεκινώντας από την οδό Δημητριάδος και διασχίζοντας την οδό Ιάσονος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το