Αθλητισμός

Αυτά θα ζητήσει ο Πογιέτ για να μείνει – Κρίσιμη συνάντηση με τον Μελισσανίδη

gus708_0

Ένα κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Γκουστάβο Πογιέτ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να καθορίσει το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού στην ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «LiveSport» καθοριστική θα είναι η συνάντηση που θα έχει ο Ουρουγουανός τεχνικός με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ της Super League. Σε αυτό το τετ-α-τετ ο Πογιέτ εικάζεται πως θα ζητήσει εγγυήσεις, οι οποίες θα αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ της «Ένωσης» με παίκτες «επιπέδου», ώστε από τη νέα σεζόν η ΑΕΚ να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, ο Πογιέτ γνωρίζει πως είναι δύσκολο η ΑΕΚ να συναγωνιστεί τους «ερυθρόλευκους» στα οικονομικά μεγέθη, ωστόσο ο Ουρουγουανός προπονητής θέλει να δει τρεις καλές μεταγραφές που θα δώσουν άλλη δυναμική στο ρόστερ.

Ο Πογιέτ πάντα έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Αγγλία, αλλά αυτό δεν θα γινόταν για οποιαδήποτε ομάδα. Έτσι η παραμονή του στην ΑΕΚ, υπό προϋποθέσεις, φαντάζει αυτή τη στιγμή μία ελκυστική προοπτική για τον ίδιο.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει 100% στον Πογιέτ και θα ήθελε πολύ να τον δει να συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν προς το τέλος της φετινής σεζόν.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το