Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη – Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

newego_LARGE_t_1101_54636586_type13145

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί, πριν τις 08:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, εκεί που στις 10:00 έφτασε η σορός του Παντελή Παντελίδη υπό την συνοδεία της ορχήστρας του, που έπαιζε το τραγούδι «είχα κάποτε μια αγάπη».
Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν το φέρετρο έμπαινε στην εκκλησία και στη συνέχεια στήθηκαν για ώρες υπομονετικά στην ουρά για να μπουν να προσκυνήσουν τη σορό του, που είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι λιποθυμίες, όμως κυριάρχησε η οδύνη, η θλίψη και ο βουβός πόνος.
Η νεκρώσιμη ακολουθία ξεκίνησε στις 14:00 το μεσημέρι και γύρω στις 15:00 ο Παντελής Παντελίδης ξεκίνησε το «ταξίδι» για την τελευταία του κατοικία. Το φέρετρο τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, συνόδευσαν στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης πλήθος κόσμου.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Αθηνά που υποβασταζόμενη ψέλλιζε: «που πας παιδί μου…», ενώ ο πατέρας του δεν άντεξε και έμεινε στην εκκλησία μέχρι να νιώσει καλύτερα και να οδηγηθεί αργότερα στο κοιμητήριο. Συγκλονισμένη στην κηδεία η πρώην κοπέλα και μούσα του.

newego_LARGE_t_1101_54636557_type13145

Εν τω μεταξύ, μέσω καλέσματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 7 το απόγευμα φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή θα βρεθούν στο σημείο του δυστυχήματος για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Στην πρώτη της κατάθεση, η μία από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο τζιπ μαζί με τον τραγουδιστή, η 21χρονη που τραυματίστηκε και πιο ελαφρά, είπε ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς και ότι κανείς από τους τρεις δεν φορούσε ζώνη.

Αυτό, ωστόσο, θα διερευνηθεί από τις αρχές ακόμη και με εξέταση DNA.

Εκτιμάται, πάντως, ότι το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τότε το όχημα θα είχε βρεθεί κάτω από τη γέφυρα στην οποία εκινείτο, καθώς τα κάγκελα δεν θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν.

Οι πιθανότερες εκδοχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, είναι είτε ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την πρωινή υγρασία, ή να επιχείρησε να αποφύγει κάποιο ζώο που πετάχτηκε στο δρόμο.
Χθες Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, στο κέντρο διασκέδασης «Teatro», αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι.

newego_LARGE_t_1101_54636558_type13145

Πηγή ww.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το