Τοπικά

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι υπέγραψαν διετή συλλογική σύμβαση

ΞΕΝΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Η Διοίκηση του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων χαιρετίζει την υπογραφή της νέας, διετούς ισχύος (1/1/2016 – 31/12/2017) Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον Κλάδο, που διατηρεί στα 761 ευρώ τον κατώτατο μισθό και προβλέπει αύξηση 1% στους μισθούς από 1/4/2017.

“Η υπογραφή της Σύμβασης είναι το επιστέγασμα των άοκνων και συνεχών προσπαθειών της Ομοσπονδίας μας, η οποία, σε πείσμα εκείνων που επέλεγαν τη διάσπαση, τον μηδενιστικό λόγο, ακόμη και τις ύβρεις, κινήθηκε με συνέπεια και υπευθυνότητα, πετυχαίνοντας να υπάρχει για άλλα δύο χρόνια θεσμική ασφαλιστική δικλείδα στα εργασιακά του Κλάδου μας.

Ασφαλώς και δεν πανηγυρίζουμε, καθώς υπάρχουν πολλά, ακόμη, «ανοιχτά» προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, στην κορύφωση των μνημονιακών πολιτικών που πλήττουν άπαντες. Σίγουρα, όμως, έγινε ένα σημαντικό βήμα, τη στιγμή που όλα γύρω μας καταρρέουν.

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο μας, κλείνοντας τ’ αυτιά στις γνωστές «Σειρήνες» της διάσπασης. Ο αγώνας μας συνεχίζεται, γιατί σίγουρα οι εργοδότες δεν έγιναν ούτε θα γίνουν ξαφνικά …καλοί!

Μπροστά μας έχουμε τη μεγάλη μάχη του Ασφαλιστικού, για το οποίο και το Σωματείο μας και η νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας θα συνεχίσει να επαγρυπνεί αγωνιστικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το