Τοπικά

Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές στο Ορφανοτροφείο Βόλου

αρχείο λήψης

Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή διεξάγονται οι εκλογές για να αναδειχθεί το 9μελές Δ.Σ. του Φιλοπτώχου Σωματείου που διοικεί το Ορφανοτροφείο Βόλου. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθείς τις 3 το μεσημέρι και μέχρι τη 13:00, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 150.

aaa
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι:
Άγγελος Αγραφιώτης, Στυλιανός Αλεξίου, Μιχαήλ Βαΐου, Παναγιώτα Γεωργακλή, Ιωαν. Γιαννακός, Στέφανος Δαϊνάβας, Νικόλαος Ευδαίμων, Σοφία Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κάβουρας, Γιώργος Καλέργης, Θωμάς Λούμας, Χρήστος Μαγκουρίτσας, Κωνσταντίνος Μπάρδας, Πανορέα Ντενέζου, Αποστόλης Σταβέλας, Άννα Σταυρακάκη, Μαρία – Αντωνία Τσακανίκα, Κωνσταντίνος Τσακούμης, Λίλη Τσιάντου, Γιάννης Τσατσαρώνης, Σόνια – Φωτεινή Χαρανά.
Τρεις είναι οι υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή: Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου, Νικ. Τσακίρης και Ελένη Κοπάνου.
Η ψηφοφορία διεξάγεται στο κτίριο του Ορφανοτροφείου και από για το Δ.Σ. θα εκλεγούν εννέα σύμβουλοι. Έξω από το κτίριο του Ορφανοτροφείου βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Βόλου Τάσος Μπατζιάκας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Στεφόπουλος, καθώς πολλοί από τους υποψηφίους πρόσκεινται στη δημοτική αρχή.

d

dd

ddd

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το