Τοπικά

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας αυτοκτόνησε μέσα σε ένα 24ωρο

Χωρίς τίτλο

Θλίψη σε συγγενείς και φίλους έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου τριών νέων ανθρώπων στο Βόλο σε μόλις ένα 24ωρο.

Σε ηλικία μόλις 33 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο Κώστας Βαλαχής μετά από πνευμονικό οίδημα που υπέστη. Μάλιστα ο 33χρονος σε 20 μέρες θα παντρευόταν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιά του, είχε συμπτώματα παγκρεατίτιδας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, ωστόσο τα ξημερώματα υπέστη πνευμονικό οίδημα και κατέληξε.

Πρόκειται για τον γιο του Γιώργου Βαλαχή, πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου. Ο άτυχος 33χρονος σύντομα θα παντρευόταν και θα γινόταν πατέρας.

Επίσης έφυγε από τη ζωή  ο Ευστάθιος Πατσάς,  40 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που κατέληξε από παθολογικά αίτια.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 10:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Κοσμά του Αιτωλού και Αρτεμίου.

Από ανακοπή καρδιάς «έσβησε» ο 49 χρονος Απόστολος Φαναράς. Θα κηδευτεί αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου  από τον Ιερό Ναό Αγίου Τριαντάφυλλου & Αγίας Μαρίνας στις ώρα 13:00 μμ.

Επίσης, ένας ακόμη χαμός συνέβη σήμερα στον Αλμυρό καθώς αυτοκτόνησε με  κυνηγετικό του όπλο ένας 73χρονος άνδρας στον Ανθότοπο Αλμυρού ο πρωί. Ο  άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ψυχολογικά προβλήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το