Ελλάδα

Βουλή: Αντιδράσεις για το Γιάννη Μυλόπουλο

ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης και «θύελλα» στη Βουλή προκάλεσε η πρόταση της κυβέρνησης να διοριστεί επικεφαλής της Αττικό Μετρό ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος.

Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μανιάτης ζήτησε να «τελειώσει αυτό το παραμύθι το προερχόμενο από το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», τονίζοντας ότι «αποτελεί προσβολή και ύβρι προς τις θυσίες του ελληνικού λαού» το γεγονός ότι η κυβέρνηση διπλασιάζει τα έξοδα διοίκησης και τους συμβούλους και αντικαθιστά τους πάντες για «να βολέψει κολλητούς και κομματικούς».

«Αν οι αντικαθιστώμενοι είναι ανίκανοι ορθώς να αντικατασταθούν, εάν απλώς δεν είναι κολλητοί μας να μην αντικατασταθούν» τόνισε.

Ο κ. Λυκούδης έβαλε τον κ. Μυλόπουλο στο στόχαστρο για τις «κατάπτυστες, απαράδεκτες και εξοργιστικές αναφορές» που είχε κάνει στο παρελθόν για το Ποτάμι, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε σε βάρος του πρώην πρύτανη με υβριστικές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «πρύτανη στη διαπλοκή και στη λαμογιά».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να μην χρειάζεται να απαντήσω ο ίδιος στα όσα με κατηγόρησαν, αλλά να έχει προηγουμένως απαντήσει η δικαιοσύνη γι’ αυτά κατά τρόπο οριστικό και τελεσίδικο» απάντησε ο κ. Μυλόπουλος στις καταγγελίες που εκτόξευσε εναντίον του ο κ. Κασιδιάρης.

Πηγή: Mega

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το