Τοπικά

Πυρά εναντίον Αγοραστού από τέσσερα σωματεία επαγγελματιών

Αγοραστός

Ανακοίνωση κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξέδωσαν τέσσερα σωματεία από τη Μαγνησία, στην οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους γιατί, ενώ υπήρχε δέσμευση, ο κ. Αγοραστός δεν προώθησε λύσεις στα προβλήματά τους, όπως το θέμα της  απόκτηση αδειών εργασίας στους κλάδους τους.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους το Συνδικάτο Ηλεκτροτεχνιτών και Μισθωτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, η Ένωση Ηλεκτροσυγκολλητών – Οξυγονοκολλητών Ν. Μαγνησίας, η Πανθεσσαλική Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Συντηρητών Θερμαστρών Ξηράς και η Ένωση Χειριστών και Εκσκαπτικών Μηχανημάτων Ν. Μαγνησίας αναφέρουν:

Οι Διοικήσεις των Σωματείων μας εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας, γιατί, ενώ έχουμε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, για σημαντικά αιτήματα του Κλάδου μας και έχουμε λάβει τη δέσμευσή του ότι θα τα εξετάσει και θα δώσει λύσεις, κάτι τέτοιο μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει.

Ειδικότερα, στη συνάντηση που είχαμε μαζί του τού εκθέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και, κυρίως, το θέμα των εξετάσεων για την απόκτηση αδειών εργασίας στους Κλάδους μας.

  Τότε, επεδείχθη κατανόηση, και υπήρξε η δέσμευση του κ. Αγοραστού ότι θα τα εξετάσει και θα απαντήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τι έγινε από τότε; Ξέχασε ν’ ασχοληθεί ο κ. Αγοραστός;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το