Τοπικά

30χρονος στο Βόλο διέρρηξε 27 αυτοκίνητα μέσα σε 7 μέρες και έκλεψε τσάντα ηλικιωμένης σε εκκλησία

 

ΚΛΟΠΕΣ_ΒΟΛΟΣ

 

 

Για σωρεία διαρρήξεων σε αυτοκίνητα συνελήφθη ένας 30χρονος στο Βόλο Συγκεκριμένα, ο 30χρονος μέσα σε διάστημα επτά μόλις ημερών, είχε διαρρήξει 27 σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να κλέψει ό,τι μπορούσε από το εσωτερικό τους, ενώ είχε κλέψει τσάντα ηλικιωμένης γυναίκας μέσα από εκκλησία και επίσης αποπειράθηκε να κλέψει αποθήκη.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες (29-12-2015) το μεσημέρι αποπειράθηκε να διαρρήξει αποθήκη 62χρονου, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, όμως, εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο επταήμερο προέβη στις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

  • διέπραξε είκοσι επτά διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε συνολικά τα χρηματικά ποσά των 206 ευρώ και 300 δολαρίων Η.Π.Α., δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS), μία κιθάρα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών,
  • εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε την τσάντα 67χρονης που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία φωτογραφική μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το